סקר: אתם והחברים שלכם - (מבקשת שיתוף פעולה מלאה) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מעלה כאן מספר שאלות ואשמח מאוד לשיתוף פעולה מלאה מכל הבנות.

זה חשוב מאוד ואשמח שת****ו מספר דקות מזמנכן.

תודה רבה

17 תגובות
עמוד 1

• קשה לי לענות על זה לפי סעיפים אז אני אענה במרוכז...
    בגדול חברות בעיניי זה להיות שם אחת בשביל השניה בכל מצב, גם כשטוב, גם כשרע,
    לדעת להחמיא ולדעת גם מתי להעיר. בקיצור להיות חברה טובה...חחח
    יש לי 2 חברות ילדות טובות אבל אני היחידה שהתחתנה והפכה לאמא אז תחומי העניין שלנו שונים לגמרי
    בעוד שאני מתפקדת בתור עקרת בית ואמא במשרה מלאה, על כל המשתמע מכך
    הן עדיין לא מיצו את הרווקות, אין להן זוגיות קבועה וגם כשהיתה, לחשוב על חתונה הלחיץ אותן.
    יש להן חבורה של עוד בנות ובנים קטנים מהן ב3-4 שנים שהן יוצאות ומבלות איתם
    ויכול להיות שאני כבר זקנה בנפש חחח אבל אין לי מה לחפש במקומות כאלה, מוסיקה רועשת מדי עושה לי כאב ראש
    ואני חושבת שאם כבר לצאת לפאב אז לצאת לפאב איכותי עם שתיה טובה, לא כדי להשתכר מצ'ייסרים או וודקה
    את זה כבר הספקתי לחוות ולמצות עד תום בגיל טיפשעשרה ותקופת הצבא

• חברות אמיתית בעיני זאת חברות שתמיד אומרים את האמת, חברות שאת מרגישה הכי פתוחה לדבר עם אותה חברה על הכל מהכל!
    חברות שאין בה מקום של שיפוטיות אלא יש רק דאגה והרבה אהבה!

רמת הקשר היא יומיומית- אין מצב שלא נדבר יום אחד, אנחנו ממש כמו אחיות עוד מהגן
    אפילו נולדנו באותו היום ובאותה השעה

יש שבתות שזה רק עם החברים יש שבתות רק עם המשפחות ויש שבתות גם וגם... זה משתנה לא משהו קבוע

ברור! אני נפגשת איתה כמה שרק אפשר, יוצאים ביחד ישנים ביחד הכל

לא, בשישי עושים קידוש רק עם המשפחה - שבוע אצל המשפחה של בעלי ושבוע במשפחה שלי

מבוססת בגללינו.
  • טוב, אני ממש לא משו בזמן האחרון עם החברות שלי....קצת התרחקתי
    פייס: ortal_hori

• ואיפה הזוגיות לא הבנתי
    פייס: ortal_hori

• אורטל הסקר הזה מדבר עליכם כזוג ואיך אתם עם החברים שלכם

• חברות בעיני זו נאמנות אמיתית ולהיות שם כשצריך בלי לשפוט, בטוב וברע.
    מאחר ואני נכוויתי מחברה טובה מאוד ששיתפנו אחת את השניה בהכל והיא היתה השדכנית שלי ואז בשלב מסויים היא כעסה מאוד על התנהגות מסויימת שלי וניתקה איתי קשר ורק אחרי ששלחתי לה מכתב בדואר היא ענתה לי וניסינו לחדש את הקשר אבל זה לא זה, אני ממש לא מסוגלת להרגיש כלפיה מה שהרגשתי קודם וזה עדיין כואב וצובט ורע לי עם זה ומאז אני לא כל כך יוצרת קשרים חמים כאלה עם חברות, יש לי המון חברות אבל עם אף אחת לא הגעתי עדיין לרמה שהייתי איתה.
    אנחנו לא יוצאים יחד כי שבת זה הזמן שלי עם הילדים ואני לא מחליפה את זה בכלום.
    אני נפגשת היום עם חברות בגינה אחרי הצהרים או תוך כדי שטיפת כלים בערב בטלפון.

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!

• נכנסתי במיוחד כדי להגיב לך על הסקר :) אפילו הלכתי במיוחד למחשב כדי שיהיה לי קל יותר להגיב..

חברות אמיתית בעיניי זו חברות שלא נמדדת במידת ההצלחה שלי, לא בכמה טוב אני נראת או באיזה טוב אני מרגישה. חברות אמיתיות הן כאלה שיהיו שם בשבילי ויאהבו אותי גם אני לא נותנת להן את כל הסיבות הנכונות, גם אם אני בדכאון ואין לי כוח לאף אחד..קשר בלי אינטרסים.. מושתת על אהבה בלבד.

הקשר שלי עם החברות האלה הוא כיום בעיקר טלפוני , על בסיס יומיומי. אני פוגשת אותן מדי פעם , כשיש לי אפשרות או כשהן צריכות אותי..

היינו יוצאים הרבה עם החברים , גם בשבתות בעבר.

יש לי לפעמים מפגשים איתן באמצע שבועות וגם יציאות בסופ"ש , כשבא לי לצאת :) וזה נדיר.. כי אני ילדה של בית בעיקר ..

אנחנו עושות ארוחות משותפות בשישי הרבה פעמים. האחרונה הייתה לפני שבועיים.

לאחת מהחברות הכי טובות שלי יש ילדה והיא בהריון והחברה הטובה השנייה בלי ילדים בכלל.
    אנחנו מכירות שנים , הרבה לפני הילדים כך שהקשר לא מבוסס על הילדים
  • חברה אמיתית זו חברה שבטוב וברע תהיה איתי.. בלי תנאים ובלי מצבי רוח... שתגיד לי תמיד את האמת.. מישהי שתמיד תהיה שם בשבילי..

יש לי 2 חברות כאלה טובות אחת שאני מכירה אותה מילדות..ואחת שאנחנו חברות כבר כמה שנים.. אנחנו מתראות כמעט כל יום ומדברות רוב היום בטלפון.. (רוחל'ה ושרל'ה..)

שבתות זה רק המשפחה (אנחנו שומרי שבת אז זה בעייתי לבלות עם חברים)

אנחנו יוצאות פעם בשבוע לבית קפה וכל שאר המפגשים זה עם ילדים..

שישי שבת לא כי זה בעייתי בגלל השבת אנחנו שומרים והם לא..

החברות מבוססת אך ורק בגללנו...

• יש לי המון חברות טובות מכל מיני פרקים בחיי בכל מקום לקחתי את החברה ...
    יש לי שתי חברות שאיתם מדברת יום יום ויש לשלושתנו קבוצה בוואטסאפ ומדברות על הכל , בוכות , שופכות, צוחקות , והכל מהכל בלי להתבייש
    הבעלים שלנו חברים טובים ומשתדלים לבלות המון ביחד כמעט כל שבת ביחד , אמצע השבוע יוצאים יחד , וסגרנו חופשה באילת עוד חודש וחודש שעבר גם היינו יחד באילת
    החברות שלנו מבוססת על הכל הילדים , הבעלים ואנחנו בנינו ...
  • אהבתי תסקר

• מה הן חברות אמיתית בעיניכן?
    חברה שתמיד שם בשבילי שאני צריכה
    מה רמת הקשר שיש לכם עם החברות האלה?
    יומיומי טלפוני
    האם אתם יוצאים גם בשבתות עם חברים כמשפחות יחד? / או ששבתות האלה מוקדשות למשפחה בלבד?
    מוקדש למשפחה
    האם יש לכן מפגשים איתם / יציאות באמצע שבוע / סופ"ש?
    בדכ נפגשות בתחילת שבוע ויום רביעי הולכות לקניות לשבת ביחד
    האם אתם עושים ארוחות משותפות בשישי/שבת ביחד?
    מידי פעם יוצא, לא כל הזמן
    [ האם החברות הזאת מבוססת בגללכן או בגלל הילדים שלכן?
    בגללנו, הילדים זה עוד סיבה לבלות ביחד

כאלה שגם אם מאבדים קשר, או לא מדברים אפילו שנה אפשר פתאום להתקשר ולהתעדכן, והתקשורת תהייה אותו דבר... והכל אותו דבר, כאילו מדברים יום יום.

אז אמ מידי פעם? בתקופות... הנה דוגמא אחת- אחת התחתנה, אז יצרה איתי קשר (והיה צריך לחפש אותי קצת כי הייתי בלי נייד אותה תקופה) בשביל להזמין לחתונה.
    ומאז אנחנו בקשר רציף.

האם אתם יוצאים גם בשבתות עם חברים כמשפחות יחד? / או ששבתות האלה מוקדשות למשפחה בלבד? לא יצא לנו לצאת עם חברים ומשפחה, וגם כי אין לנו חברים שיש להם משפחה . אה לא בעצם יש... אז לא יצא לנו לעשות מפגשים כאלה עדיין.

האם יש לכן מפגשים איתם / יציאות באמצע שבוע / סופ"ש? לא
    האם אתם עושים ארוחות משותפות בשישי/שבת ביחד? לא
    [ האם החברות הזאת מבוססת בגללכן או בגלל הילדים שלכן? זה חבר של בעלי חחח , ובכלל אם אני ובעלי יצאנו אי פעם לאנשהו עם חברים זה חברים שלו.
  • חברות אמיתיות הן כאלו שעוזרות ונותנות מעצמן בלי שצריך לבקש
    ששותפות לחיים שלי
    ששמחות איתי...שדואגות איתי כשאני מודאגת

רמת הקשר יום יומית

בשבתות לפעמים מארחים ולךעמים מוזמנים. לא באופן רציף

אנחנו נפגשות בעיקר בבקרים...
    לא יצא לעשות ארוחה משותפת כולנו

הכרנו בגלל הילדם
    נשארנו חברות טובות בגללנו

• סקר מעניין

חברות אמיתית בעייני - זה שהם שם תמיד בכל מצב, אומרים הכל ישר ואמיתי גם אם אני לא אוהב את זה, שם לשמוח לבכות ולתמוך בכל מצב.

עצוב, אבל מאז שהתחתנתי החברות שלי התרחקו קצת.
    רובן לא נשואות ואין להן ילדים אז ככה ש...

האם אתם יוצאים גם בשבתות עם חברים כמשפחות יחד? / או ששבתות האלה מוקדשות למשפחה בלבד?

תלוי, כשחברים מזמינים ויוזמים בכייף תמיד באהבה! לא כולם זורמים.
    אז בעיקרון ברוב הזמן מוקדש למשפחה בלבד

האם יש לכן מפגשים איתם / יציאות באמצע שבוע / סופ"ש?

יש מפגשים באמצע שבוע כשהן זורמות בכייף.

האם אתם עושים ארוחות משותפות בשישי/שבת ביחד?

לפעמים, תלוי מי זורם.
    [ האם החברות הזאת מבוססת בגללכן או בגלל הילדים שלכן?
    כמו שאמרתי לרובן אין ילדים.
    אז בגללנו.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה