איך באאא ליי!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דודה שלי בעלי הביאה לנו אתמול עריסה מעץ...צבע מאוד יפה... קרם שמנת כזה...

עכשיו זה לא ממש חדש אבל היא נראת טוב! יש לה פה ושם שריטות וקילופי צבע.. בא לי לצבוע את העריסהה...ולקנות דברים שאפשר להדביק עליה שתהיה יפה כזאת.....
3 תגובות
עמוד 1
  • אולי שבעלך יצבע?
    יש צבעים עם ריחות חזקים ולא מומלצים

להדביק... אין לי מושג
    אני בזמנו קניתי כילה כזו מהודרת

מעניין איפה היא היום

• אני חושבת שלא כזה בריא להריח צבע לאישה בהריון
    בנוגע להדבקות לא יודעת מאיפה את אבל בדרום תא יש כל מיני חנויות שאולי תמצאי דברים נחמדים או שתקני שבלונות ותאיירי בצבע תהני

• אני צבעתי רהיט לפני חודש בערך והריח עשה לי סחרחורות איומות... לא ממליצה לך לצבוע לבד אבל תבקשי מבעלך שיצבע, את הצבע הראשון
    ואהבתי את מה שדובונית הציעה לך- לקחת שבלונות ולצבוע, יש שבלונות יפייפייות שאפשר לעשות, זה גם תעסוקה וזה לא יתקלף כמו מדבקה... נראה לי יפה על צבע עדין

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה