הי בנות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני "חדשה" כאן.. בערך..
    לפני כארבע שנים התחלנו טיפולים, הזרעות, ולאחר שנה מאוד אינטנסיבית ולא פשוטה רגשית נכנסנו להיריון בריא תודה לאל. הפעם היה נראה לנו שזה יילך קל יותר..
    כבר יותר משנה וחצי מנסים. התחלתי בת 34, עכשיו בת 36... ומייאושי התחלתי לחבר את כל הפעמים המייאשות של תשובות שליליות וכמעט שלוש שנים של בדיקות רופאים טיפולים שוב בדיקות טיפולים כדורים זריקות... הפעם ממש קשה לי. בגלל שיש לי אחד בונבון מדהים בבית היה לי קצת יותר קל אבל כבר הוא מתחיל להתבגר והפער גדל השאלות מציקות ועדיין אין כלום. מה שמתסכל שהכל כביכול בסדר... הזרע לא נורא צילומי רחם תקין.. עברתי כבר 5-6 טיפולי הזרעה.. אני יודעת שיש כאן גישה בקרבכן של מעבר לטיפולי הפריה. אבל אני לא רוצה עדיין. הזרעה רביעית הצליחה לנו בפעם הקודמת,..
    אני אמורה לקבל ביום רביעי.. אתמול בלילה החלו ההכתמות. זה אף פעם לא נגמר אצלי בהיריון..
    ממש עצוב לי. הזמן מתקתק ושום דבר לא קורה..
    אגב, עוקבת אחריכן כל הזמן. היה לי מאוד קשה פשוט לכתוב. רעיה- עקבתי אחרייך גם לפני... לבי איתך!
5 תגובות
עמוד 1
  • היי קרן אור
    קודם כל תתעודדי, יש לך בונבון בבית, זה אומר שהגוף שלך יודע את העבודה ומחזיקה לך אצבעות שתהרי בהזרעה הקרובה!!

לגבי הסביבה והשאלות המתעניינות שלהם...זה לא מגיע מרוע אלא מזה שהם פשוט לא מבינים ונראה להם הכי פשוט וקל להיכנס להריון...

אני גם מנסה שנתיים ועברתי בנתיים 2 הזרעות....ועכשיו מתחילה טיפול נוסף לקראת הזרעה שלישית..אני כמוך משתדלת לא לחשוב עוד על הפריה ומקווה שיצליח לנו בהזרעה הקרובה אבל אין ספק שלהפריות יש סיכויים מאוד טובים ומעודד לשמוע פה על בנות בפורום שהצליחו בהפריה ראשונה ואם לא תהיה ברירה...זה מעודד שיש משהו שיכול להועיל יותר בעזרת השם
    בשורות טובות!!!

איה
  • אני מאמינה שאם הצלחת להיקלט בהזרעות אז יש סיכוי...
    אבל אם את רואה עוד הזרעה שתיים שלא הולך לדעתי לא כדאי לבזבז זמן ותעברי להפריה הסיכוי יותר גדול !
    תודה על המילים החמות ..
    מאחלת לך שתתבשרי בבשורות טובות במהרה !
  • תודה לכן...
    אכן להפריות סיכוי גבוה יותר אבל להפריות יש השלכות גם, כמו לכל דבר יש כמה צדדים. אני ממש ממש מעריכה את כל מי שכאן רצה ומזריקה והולכת לשאיבה.. מדהימות! מזל שלא השאירו בידי גברים את נושא הילודה...
    ההכתמות האלו שיגעו אותי. אתמול זה הפסיק. היום שוב וורדרד שזה כבר פחות מעודד אז הפסקתי את התמיכה של הנרות. ואז הפסיק עכשיו שוב.. אני עייפה וחלשה אבל זה כנראה לא מהיריון אלא מהמתח וכמה לילות עם שינה לא טובה..
    עכשיו נהיה לי קשה כבר כל כך לשאת את האכזבה.. אני מרגישה שהשעון לא לטובתי..
    לקח לי זמן למצוא את אהבת חיי ואז עוד שלוש שנים במצטבר של נסיונות להיכנס להריון.
    תגידו.. גם לכן מסתכלים כל הזמן על הבטן?. נורא! והשאלות של מתי ילד שני שמלוות במבט דואג ואוהב והערות מסוג- לא כדאי לצבור פערים ביניהם...אני יודעת שלא מרוע אבל יש עניין של חודרנות בחברה שלנו וזה מקומם
    כרגע אני בעיקר עצובה כי אני לא מבינה מה הבעיה... מה.. מאשימה את עצמי קצת שיום אחרי ההזרעה היה יום לחוץ ומאוד התעצבנתי ממשהו. אחכ כבר הייתי מאוד רגועה אבל עדיין זוכרת את היום הזה והתזמון הלא טוב.. אני יודעת שזה טפשי. אני יודעת שאין טעם להאשים. אבל האי וודאות הזו... וכל פעם המתנה וציפיה.. טוב אתן יודעות.
    בכל אופן תודה.
    רעיה.. התכוונתי לכך. יש בך כנראה משהו כובש בכוחות שלך.. שהרבה בנות מתרגשות ממך...
  • היי מאמי
    דבר ראשון אני מאחלת לך המון המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה