צולי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בזכותך החלטתי שאני מעבירה אותו להנקה כמעט בלעדית

12 תגובות
עמוד 1
  • תותחית!

תנסי לתת 2 בקבוקים בכל יממה והשאר הנקה. לדוגמא בקבוק שלפני השינה ובקבוק אחה"צ (ככה את גם מנצלת את הבקבוק לטובתך כשהילדים נמצאים ולא צריכה לשבת שעות להניק) תניקי בזמנים שהילדים בגנים ובלילה. תעקבי אחרי חיתולים רטובים וזה יהיה המדד שלך להנקה יעילה. את מרגישה שהוא מרוקן אותך אחרי הנקה? את צמאה או רעבה אחרי הנקה? את לוקחת כמוסות חילבה?
    הוא מתעורר מיוזמתו לאכול? אם לא- תעירי כל שלש שעות. בד"כ הנקה זה לא לפי שעון אבל בגלל שאנחנו לא סומכים על התינוק כרגע אז תניקי כן לפי שעון. לא חשוב כמה הוא שוקל... אם יש לך איך לשקול אותו עכשיו ולשקול שוב על אותו משקל עוד יומיים שלשה זה מעולה אם לא - חיתולים רטובים. תחשיבי גם את החיתולים שאחרי בקבוק.
    מה עוד רציתי להגיד .... המממממ
  • צולי בסוף תעשי הסבה ליועצת הנקה

• אולי באמת תעשי הסבה?
    מתאים לך

ושאלה- הבוקר לאחר 7 שעות שינה (התכוונתי להניק כל 3 שעות לפחות אבל הוא לא העיר אותי! מה עושים? מכוונים שעון מעורר??) הוא ינק מצד אחד בעוד שאני שאבתי מהשני (יש לי כמות כפולה בבוקר), אבל היה נראה לא הכי רגוע אח"כ. הוא אכל ועשה גרפסים ודי רוקן אותי אבל אח"כ בשאיבה אחריו יצאו עוד איזה 15-20. מה עושים במצב כזה כשהוא אינו רגוע? לתת כן השלמת שאוב? לתת לו לינוק עוד ועוד? כי לקראת הסוף הוא לא ינק רגוע, הוא חיפש וחיפש גם כשהשד היה לו בתוך הפה!

מה עושים?

אגב אתמול בלילה הנקתי ונתתי השלמת שאוב, הוא אכל איזה 20 ונרדם.. ישן ממש רגוע!
    יכול להיות שאת ארוחת הלילה הוא משלים במהלך היום?
  • לגבי השינה אני לא מעירה
    אם הוא לא רגוע הייתי מנסה להניק אותו אבל אם הוא מתעצבן או לא רגוע הנייתי נותנת לו קצת השלמה

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"

• לגבי הלילה... לא יודעת אם הייתי מעירה אם אני מרגישה שבמשך היום הוא יונק טוב. כמה הוא שוקל כבר? יותר משלשה קילו? אם כן תני לו לישון ואל תעירי. אבל, וזה חשוב, במשך היום הוא כן מתעורר ודורש לאכול? כי למשל איתן היה דחליל מבטן ומלידה. בחיים לא דרש אוכל הבכי שלו זה הציוץ של רוב הילדים. וזה נורא מטעה כי את חושבת שהתינוק טוב לו אבל בעצם הוא רק יורד במשקל כי את קוראת אותו לא נכון. אם זה המצב או אם הוא עוד לא שלשה - שלשה וחצי קילו תעירי בלילה כל שלש ארבע שעות. ובמשך היום להעיר כל שלש שעות וממש להפשיט ולהעיר אותו ולדרוש ממנו לאכול.

בקשר לזה שיונק ואח"כ בוכה - צריך לזכור שהנקה זה לא רק אוכל אלא גם חיבוק מאמא. הדרישה שלו ע"י הבכי היא גם לחום וחיבוק ולכן הנקה זה דבר מקסים וממלא. כל עוד ההנקה מרגיעה אותו - תני לו שיהיה עלייך. מה אכפת לך? שבי בנוח עם ספר או סרט ותניקי. טל היה עלי שעותתתת רבותתתתתתת אבל הייתי כ"כ פריקית הנקה אחרי ששחר לא ינק בכלל. ואחרי לפעמים 5 שעות במצטבר (הפסקה קטנטונת פה וקצת שם אבל לפעמים זה היה קורה שככה! 5 שעות! אניזוכרת את עצמי בפורום של לה לצ'ה זועקת לישועה
  • איך הולך?
  • מצטרפת לשאלה
  • וואי את לא מבינה אתמול כשראיתי את התגובה התיישבתי לכתוב איך הולך ופירטתי ממש ארוך, ופתאום לחצתי על משהו והכל נסגר

• קודם כל זה נשמע מעולה! כבר אמרתי שאני גאה בך???
  • תודה

• מי שואל אותה
  • לשתות זאת נקודה כואבת.
    אני צמאה אבל לא מקפידה לשתות. שותה כן ליטר שתיים. משתדלת.

אני צריכה לקנות משהו ממתיק. תרכיז. ואז אשתה הרבה יותר.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה