היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני זוכרת שהייתה לנהוראי הבעיה שלא נפתחו לו התעלות של הדמעות בעניים נכון? מה עשיתם עם זה בסוף?
לעילאי שלי עגין לא נפתחו התעלות כל הזמן יש לו הפרשות וןאני מזה מודאגת
6 תגובות
עמוד 1
הייי ג'ס
תודה רבה מאמי
לנועם היה ככה ואז זה עבר אבל עכשיו לפעמים אני רואה שנוזלת לו דמעה ככה משום מקום.
זה זה?
ואיך עושים עיסוי בעין?
עילאי שלי בוכה ללא דמעות אתמול עשינו לו חיסון הוא בכה ולא ירדו לו דמעות בגלל שאין מה שיקנה לו את העין מצטברים לו לכלוכים ויוצא לו מלאאא הפרשות
מה ששירה אמרה בריאות
יסמיני בן כמה אוראל? את.בטוחה שמדובר בתעלות סתומות? בעיקרון תעלה סתומה מאובחנת אם התינוק תמיד דומע הדמעה לא נכנסת בצינור לאף כי התעלה סתומה, אז היא זולגת החוצה. זה שאין לאוראל דמעות זה אולי כי הוא נורא קטן ובהתחלה הם בוכים ככה (?) תשאלי רופא עיניים, מעניין אם אני צודקת בהשערותי.
מגבונים סטריליים של ד"ר פישר הם מעולים לנקיון העין סטריליים