מענק ירושלים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמעתי שיש דבר כזה שנקרא "מענק ירושלים" שמקבלים- בדומה לפריפריה,מענק של 100000 שח לדירה ראשונה חדשה מקבלן שמחירה עד 1,800,000

מישהי יודעת פרטים? איך מקבלים? במזומן? אפשר להשתמש כהון עצמי שמביאים בהתחלה?

נראה לי שגם מי שנעזרה במענק לפריפריה יכולה לעזור, כי אני חושבת שזה על אותו עיקרון...

אולי אולי אולי נגשים חלום ונקנה דירה

12 תגובות
עמוד 1
  • עד אוקטובר

צריך לפנות למשרד השיכון, אין הרבה זמן, כדאי שתיזדרזו אם אתם רוצים את זה
  • לא מכירה אבל שיהיה בהצלחה
  • לא היה לי מושג, מצד שני, איזה דירה כבר אפשר למצוא היום בירושלים?!!?!
    המחירים הרי לא הגיוניים.
    במחיר של דירה צפופה שמכרנו בירושלים, על כביש ראשי סואן, בנינו בית מרווח וגדול בפריפריה. עם גינה, מתקנים לילדים, סלון ענק. יאללה צאי מירושלים, היא לא שווה את זה, יש מדינה שלמה מחוץ לה.
    גדלתי בירושלים, ועוד אחזור אליה, אבל כיום כזוג צעיר עם ילדים זה לא שווה את זה. מטפלות יקרות, מחיה יקרה....בשביל מה?!?!? כל המשכורת שלי הלכה בירושלים רק על משפחתונים. משכורת שלמה. ובלי להגזים. פשוט לא היה שווה בכלל לצאת לעבוד. בקיצור, קצת אומץ, זה הכל.
  • צודקת בגדול, ודווקא ממש לא היה איכפת לי לעזוב אותה,

אממה?
    העבודה של בעלי בישיבה כוללת גם נוכחות בשבתות.. אז לא רק שאנחנו מחוייבים לירושלים, אלא גם לרדיוס מסוים של מרחק הליכה מהמקום. ובדיוק ברדיוס הזה המחירים לא שפויים

• אחת ויחידה, גם אנחנו גרים בירושלים באיזור של הישיבות. אולי אנחנו גרות קרוב?

• וואוו אתם גרים במיקום מעולה
    פייס: ortal_hori

• אחת ויחידה, אני מעדיפה לכתוב לך את שם המסגרת בפרטי, אז אם זה מעניין אותך, תכתבי לי ל:
    [email protected] ואני אחזור אליך :-)
  • אחת ויחידה, אם כך אז באמת אין ברירה.
    אולי פשוט לא כדאי לקנות דירה למגורים, אלא דירה להשקעה ולהמשיך לגור בשכירות.
    כלומר, לקנות דירה צנועה עם משכנתא, להשכיר אותה, ובכסף של השכירות לשלם את המשכנתא. כך בעוד כמה וכמה שנים לפחות יהיה משהו ביד. ואז את לא מוגבלת על מקום הדירה שלך, אפשר לקנות בכל אזור שעדיין זול יחסית ושיש לו פוטנציאל להתפתח.... כי אחרי הכל בירושלים זה באמת בלתי אפשרי, אז עדיף מכלום.
  • וואי וואי אבל נהיה לי כאב ראש רק מהמחשבה שתהיה לי דירה שאשלם עליה משכנתא וכל הזמן אני אצטרך להסתובב סביבה בקטע של- למצוא דיירים, לבצע תיקונים, להיתקע עם כאלו שבעייתיים בתשלום

• אני עם בייבי בום...
    לא חייבים לגור במשהו שלך.
    את יכולה לקנות דירה קטנה לדוגמא- של 2-3 חדרים קרוב אליך.
    לא תצטרכי לרוץ לטפל בה- כי היא לידך, תשלמי פחות ריבית סתם לבנק, והשכירות תשלם לך את המשכנתא.
    חשוב לקנות במקום שבו קל להשכיר. זה הכל...
    הייתי לוקחת קצת זמן לחשוב ולא ממהרת. חכי, רק ילדת, ועוד ילד מיוחד, יש לך אלף דברים על הראש. למה את חייבת להתעסק גם עם דירה עכשיו?
    פרה פרה...
  • זהו בגלל המענק ירושלים הזה רציתי להזדרז...

אבל רעיון טוב מה שאת מציעה עם הדירה הקטנה לידינו..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה