מענק ירושלים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמעתי שיש דבר כזה שנקרא "מענק ירושלים" שמקבלים- בדומה לפריפריה,מענק של 100000 שח לדירה ראשונה חדשה מקבלן שמחירה עד 1,800,000

מישהי יודעת פרטים? איך מקבלים? במזומן? אפשר להשתמש כהון עצמי שמביאים בהתחלה?

נראה לי שגם מי שנעזרה במענק לפריפריה יכולה לעזור, כי אני חושבת שזה על אותו עיקרון...

אולי אולי אולי נגשים חלום ונקנה דירה

9 תגובות
עמוד 1
  • תראי, אני גרה בפריפריה ולנו נותנים מענק של 40,000 ש"ח.. גם ככה הדירות עולות הון תעופות!! ה-40 אלף האלו לא מה שיעשו לי את החיים קלים יותר
  • ו מליון שמונה מאות ש"ח זה המון...
  • צוצית האריכו בכמה חודשים את מענק ירושלים, ככה הבנתי ולכן מיהרתי לברר..

תארי לך שמליון ושמונה מאות אלו המחירים פה

• אין לי מושג למה המחיר הוא כזה.... אולי כל קבלן עם התנאים שלו?

נניח בנהריה אני יודעת ששם המענק הוא 60 אלף ש"ח, לעומת ה- 40 אלף שנותנים בכרמיאל.

אולי כי זה איזור הצפון
  • הנה - אולי זה יתן לך מידע כלשהו מענק ירושלים

• כן, 3 או 4 אם ממש מתמזל המזל

• לא מבינה בזה הצלחה
  • אין לי מה להוסיף חחחחח
  • ממש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה