אחת שמחפשת צירים בכוח :-/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות למי שיש זמן או שמשעמם לה או שבא לה סתם לשתף אותי.

איך זה / איפה זה (מקום בגוף וגם מיקום גאוגרפי:))התחיל לכן?

מתי ידעתן שצריך להתחיל לתזמן אותם?

מה רמת הכאב ההתחלתית שהרגשתן אם בכלל שהחלטתן שאתן יוצאות לחדר לידה?
    Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

23 תגובות
עמוד 1
  • לי ירדו המים בבית ללא צירים אז אין לי איך לעזור לך...
    לידה קלה ומהירה וכמובן בידיים מלאות
  • לי התחילו בהתחלה התקשויות בבטן והתחיל לכאוב אח"כ ממש במעומעם מהגב בתחתון לכיוון הבטן התחתונה, עם הרגשה של משהו בגוף שנמתח ונמתח...

כשזה התחיל לכאוב קצת, התחלתי לתזמן ואחרי שעה לקחו אותי בכוח לבי"ח
  • כל לידה אחרת..

1- לא היו כאבים בכלל

• אני יודעת שאצל כל אחת זה אחרת אבל נתתן לי איזושהי אינדיקציה בנות למהם צירים. תודה
  • תראי גם לי היה את אותם שאלות לפני הלידה הייתי על קוצים חבל על הזמן עוד לא ראיתי בחורה שהיתה על קוצים יותר ממני
    טוב אז הצרים המדומים כמו ששירה אמרה התקשויות בבטן שמקרינות לאיזור המיפשעות בדרך כלל היו לי אחרי יחסים לאורך כל חודשי ההריון ועד עכשיו(אניי חושבת שזה היה קורה מהזרע )או אם הייתי מתאמצת או הולכת הרבה או משהו
    אני רק יכולה להגיד שכאבי הצירים המדומים והכאבים של הצירים של הלידה זה שני דברים שונים ושני כאבים שונים לא דומים בכלל(אצלי אישית)
    הסתובבתי עם פתיחה 3 באישפוז יום וחצי היו צירים לא סדירים לא מורגשים בקושי התקשויות בבטן לא יותר מזה
    ואז כשהגעתי ללידה והזריקו לי זירוז אז הבנתי מזה צירים אמתיים ורציתי להרביץ לעצמי שהיתי בלחץ ולא ניצלתי את הזמן ולא הבנתי על מה לעזזל היתי בלחץ בשביל סבל שכזה

• ליאלי, הצירים של הזירוז הם לא הצירים האמיתיים... הצירים של הזירוז הם צירים מלאכותיים והם כואבים פי מאה מהצירים האמיתיים
  • היה לי דימום קל הלכתי למוקד לא ראה כלום חשד בכמות מי שפיר שלא תקין ופתיחה 3 ביקש שאגיע לביהח באותו היום הלכתי לבית ארגנתי תיקים לי לבעלי כי ידעתי שאם אלד אז זה נופל על ראש השנה ואז לא היינו קרובים להורי ארגנתי חצי בית ונסענו להורי בערב ומשם לביהח ב23:30 בלילה הגעתי לביהח אמרו שזה פתיחה רק 2.5 והמי שפיר תקין ואחרי שהרגשתי תנועות עובר שוחררתי הביתה ב2:30 לפנות בוקר ואמרתי לרופא אתה בטוח שאדע מה זה הוא אמר לי כן ועוד יותר מוקדם ממה שאת חושבת נכנסנו לישון אצל הורי ב3:35 בעשרה לחמש בבוקר קמתי לשירותים ולאחריו הגיעו צירים שלא נדע ובשש וחצי הגעתי שוב לביהח עם פתיחה 4 ומשם ירידת מים אתרוג ולידה... סבלנות ממי זה יגיע בעיתו ובשעתו הכי חשוב בידיים מלאות חפרתי חחחח

• בכל מקרה אף אחד לא צריך "לחוש מעצמו" כי כל אחד סף הכאב שלו שונה ואצל כל אחת הצירים כואבים בצורה שונה. יש מצב שהצירים אצלי פחות כואבים מאצל אחרת, ולהיפך. יש גם כאלו שלא חוות כמעט כאב של צירים.

אבל ללא ספק צירים עם זירוז כואבים הרבה יותר. גם מניסיון של שתי המצבים.

ואף פעם לא הבנתי למה מי שילדה בלי אפידורל מרגישה "גיבורה". בחרת כך- מצוין לך. אחרת בחרה ללדת עם- גם מצוין לה.

אני ילדתי ראשון ואחרון בלי, ואת השניה עם.
    לא הצטערתי לרגע על זה שלקחתי, למרות שזה די עיכב (מה איכפת לי. לא הרגשתי כלוםם. ישבנו וצחקנו בסבבה)
    באחרות שלא לקחתי זה לא היה מבחירה. פשוט לא הספקתי..

• גם צירים של זירוז בדומה לצירים רגילים מגיעים מהגב לבטן
    הן יותר חזקים אבל אלו צירים לכל דבר....

• שהיו ממש צירים תרגישי אל תדאגי , זה כואבבבבבב
  • ואגב אין סיכוי שהתינוק פתאום יצא ולא תרגישי
    מה שחשוב זה התזמון (לא להגיע מהר מדי לבת החולים כי אז יעשו מוניטור יראו שלא סדיר והביתה..)
    שבעלך יתזמן כשאת מרגישה צירים
    ויחד עם זאת אל תמשיכי בבית יותר מדי שלא יהיה לך בלתי נסבל בנסיעה

• עם נהוראי - פעם ראשונה שחוויתי צירים
    לא היה לי שמץ איך זה מרגיש ומה זה ציר (אל תדאגי, הם לימדו אותי יפה מאוד אח"כ

• אמאל׳הההה חחחח
  • חחחחחח סורי

• עם אור - התחיל כמו כאבי בטן שהלכו והתגברו, לגב ואחכ כל הבטן התקשתה. ניסיתי למשוך כמה שאפשר בבית.

עם לינוי התחילו ממש כאבים חזקים פתאום אחד אחרי השני. אי אפשר היה לפספס את זה.

עם סתיו התחילו כאבים אחרי שכל החודש היו ובאו והלכו אז לא ייחסתי לזה חשיבות. ניסיתי לשכב לזור לישון ופצאום היה כאב ממש חד, בצד. אחכ באו עוד כאבים אחד אחרי השני, שהתגברו והתגברו. אי אפשר היה לישון כבר
    פייס: ortal_hori

• חחחחחח לפספס??? איך אפשר????
    יוצא לך משם אבטיח איך לא יכאב???
    פייס: ortal_hori

• חחחח מקווה שלא תצא אבטיח שתצא קטנה יותר אולי כמו מלון שלא יכאב יותר מידי
  • הפעם הרגעתי את עצמי שאילו הברקסטונים..היו בדיעבד צירים, כנראה כדי להרגיע את עצמי,לא ממש האמנתי שאילו הם צירים. הלכתי להתקלח,פתיחה 10 בדיעבד,ככה החזקתי את עצמי מרחובות ועד ללניאדו באמבולנס,רק כי הם הפחידו אותי שם,שרק אם אצייץ,הם ישימו אותי באחד מבתי-החולים בדרך.

אילו הייתי יודעת שזאת פתיחה 10,הייתי מתעלפת
    shira

• אוף אני מקווה שהלידה הראשונה תהיה חוויה טובה בשבילי כי קשה לי לשכוח דברים רעים
  • תחשבי חיובי ויהיה בסדר
  • אצלי הכאב היה מוזר.. התכווצויות בבטן, בהתחלה חלשות ואחר כך תחושה כאילו סוחטים לי את הרחם כמו סמרטוט חחחחח...זה התחיל לי בבית, ב 3 או 4 לפנות בוקר בין שישי לשבת..
    ניסיתי לתזמן בבית אבל זה לא הלך לי.. שעה אחרי שזה התחיל הייתי בדרך לבי"ח ליתר בטחון.
    רמת הכאב ההתחלתית שאיתה הגעתי לחדר כאב הייתה לא חזקה מדי.. כמו כאבי מחזור חזקים.. פשוט הריון ראשון אז הייתי בלחץ. חח
  • בהריון הראשון זה היה תחת השפעת זירוז

אבל בשני-
    שזה יה באמת זה
    בהתחלה ציר, לא חזק אך גם לא חלש, רק כזה שהחזקתי יד לבעלי וזה עבר אחרי דקה בערך
    כאב שהתחיל בבטן כזה בפנים ועבר לגב
    תוך דקות (לידה שניה, נו מה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה