תפסיקו לקנות ביוקר!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
16 תגובות
עמוד 1

• ממש גילו את אמריקה

• בייבי בום, את תופתעי לדעת לכמה אנשים אין מושג בכלל והם סתם משלמים בארץ ביוקר על אותם מוצרים בדיוק אשר גם ככה מיובאים מסין
  • רוב האנשים לא יודעים!

• אני משום מה לא מצליחה לראות. על מה זה?

• על אתר סיני שניתן לקנות בו מלאאאאא מוצרים בהרבה יותר זול (ישנם מוצרים זהים לאלה שנמכרים בארץ רק במחירים הרבה יותר שפויים)

גם נעלי צעד ראשון
  • מי שבשנת 2013 לא יודע, ימשיך גם "לא לדעת".
    כל פעם ששואלים אותי על איזה בגד "מאיפה זה", ואני עונה "קניתי באיביי, באליאקספרס, וכו'...", אנשים ישר מגיבים ב"גם אני צריך להתחיל לקנות ככה", או "אין לי סבלנות ללמוד איך לעשות את זה".... בקיצור אנשים יודעים טוב מאוד שזה קיים, אבל חוששים או עצלים מכדי לעשות מעשה.

אגב אנחנו קנינו כיורים מדהימים, הגיעו עם משאית עד הבית. היינו צריכים למלא אחר פרוצדורה די ארוכה כולל חברת ספנות וכו'. אבל מדובר בכיורים שבארץ עולים הרבה מעבר ליכולותינו הכספיות. עשויים מקוריאן, בעיצוב מדהים. היה שווה את זה שחבל על הזמן. המפתח הוא להזמין כשלושה חודשים מראש, ולקנות בסבלנות ובתבונה.
  • האמת? נכנסתי עשרות פעמים לאי ביי ולא הבנתי מה הולך שם ואיך רוכשים

• בייבי בום
    פייס: ortal_hori

• איך עושים את זה?
    גם אני תמיד מסתבכת..
    איך אתן משלמות? פתחתן חשבון בפיפאל?
    [
  • דניס- מודדים בחנות וקונים באינטרנט. המותגים קיימים בארץ. גאפ נאוטיקה ועוד.
    אגב לאט לאט נעשים מומחים גם בזה, היום אני יודעת לזהות גזרות "לא מסוכנות" של בגדים, כאלה שגם אם טעית במידה ישבו טוב.
    נעליים לא כדאי אם לא מדדת קודם בדיוק את הדגם. קרה לי שפעם קניתי ממותג שלא קיים בארץ, לא היה טוב, החזרתי במשלוח חזרה, הביאו לי מידה אחת גדולה יותר, ועדיין לא היה טוב. זה היה עוגמת נפש....גם זה קורה, אבל לומדים מהטעות.
  • אני גם קונה המון
    בגדים קונים לפי מידות..יש טבלת מידות מפורטת של גובה ומשקל..
    ממש לא בעייה

• בייבי בום, אני יכולה להגיד לך שאת לפני חודשיים בערך לא היה לי מושג!!

ואני אישית מכירה עוד הרבה כאלה שאין להם מושג

ואני מודה לחברה (חברת פורום לשעבר) שהכירה לי את אליאקספרס

בנות, זה לא בעיה לקנות שם... לא לפחד!

ולילדים זה ממש לא בעיה, מקסימום יהיה גדול וייחכה שיגדלו...
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אני פעם ניסיתי לקנות ככה חזיות אבל קצת הלכתי לאיבוד.
    אני צריכה שמישהו שמבין ישב לידי ויסביר לי פעם אחת וזהו.
    בגדים לילדים זה יכול להיות מדהים לקנות משם! ולא רק זה אפשר הרי הכל.
    אני צריכה אבל לעשות אשראי שמתאים גם לקניה בחו"ל כי שלי לא מתאים.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה