מה אתן עונות?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות!

למי שמאיתנו מנסה כבר הרבה זמן, בטח לא פסחו עליה השאלות המתעניינות של הסובבים....נו מה עם בטן? ילד? יאללה למה אתם מחכים? וכל מיני איחולים.....

מה אתן עונות? הכוונה לאנשים החטטנים ולאלה שאתן לא רוצות שידעו..

אשמח למאגר תשובות ענייניות שיהיו לי למקרה של התקלה
    איה
9 תגובות
עמוד 1
  • תלוי בשואל.. לשאלות חוצפניות אני עונה לעיתים בחוצפה.
    מישהי שלא ראתה אותי שנים ומרשה לעצמה לשאול אותי- נו מה אתם לא חושבים על ילד? עניתי-שו שאלה מאוד אישית, את לא חושבת?..
    ולמזכירה במשרד ששאלה- יש לי משהו לא נעים לשאול.. עניתי- אז זה אומר שלא צריך לשאול אותה!
    ולפעמים אין לי כח ואני עונה- כן.. חושבים על זה
  • אני תמיד הייתי עונה ככה לא משנה למי
    "בע"ה כול דבר יגיע בזמן שלו"
  • אני עונה כמו אוראל.
    אלא אם כן שואלים כמה אנשים באותו יום את אותה שאלה ואז האחרון מסכן :)
  • תודה בנות! יש לי שבוע הבא חתונה משפחתית...החתונה האחרונה שהייתה בה לפני חצי שנה השאירה בי טראומה נוראית! הותקפתי מכל הכיוונים!!!! וזה עשה לי דאון רציני
    ולא בא לי שבזכות אנשים ״דואגים״ גם אם הם משפחה, הם יגרמו לי להרגיש ככה

הייתי עונה עד עכשיו שעוד מעט..בנתיים טוב לנו ככה משקיעים בקריירה וזה... כדי שיחשבו שאני לא רוצה ולא ימשיכו בשאלות
    אבל אני לא רוצה להגיד ככה כי זה שקר! חרא לנו עם המצב הזה :)
    איה
  • אני בדרכ עונה: אל תשאלו שאלות ולא תשמעו שקרים :)

Boten
  • היי איה,
    אני חושבת שבכול התהליך הזה השאלות של אנשים מהצד הכי קשות.
    אם אתן שואלות אותי לאף אחד אין שום זכות להתערב בחיים האישיים שלך ושל בעלך...
    מי ששואל אותי אני ישר אומרת בעזרת השם בזמן הנכון וזהו!
    ברור שלכולם יש כוונות טובות אבל אנשים יודעים להיות חטטנים כשהם רוצים...
    לי קרה כבר כמה פעמים שנגעו לי בבטן ואמרו לי נוווווו אפשר להגיד מזל טוב!?!?
    כאילו מה????
    ישר חתכתי את זה ואמרתי גם אם כן שזה לא עניינכם...
    בהצלחה

בעזרת השם נעשה ונצליח!
  • אני תמיד הייתי עונה: טרם, חושביל על זה מתישהו, עובדים על זה וכו'.
    העיקר לצרף לתשובה חיוך הוליוודי ולא לשדר סימני מצוקה:)
    אצלי הציקו בעיקר בעבודה. הסביבה הקרובה דווקא לא. בהתחלה כי ידעו שלא כדאי להתעסק איתי, ובהמשך כי ידעו על יטיפולים.
  • אני גם מאוד תלוי במצב רוח.. וכמה אנשים שאלו אותי באותו היום.
    בהתחלה היתי אומרת בע"זה אבל יש אנשים שמטריפים אותי!
    לפני חודש הייתי בפידיון של הבן של בנדוד - אחת הדודות נגשה ושאלה אם אנחנו לא חושבים (הבת שלה הייתה לפני לידה והתחתנה חודש לפניי) אמרתי לה חושבים, מה לעשות לא הכל כל כך קל - זו אישה ששאלה אותי כמה פעמים כבר ותפסה לי את הבטן כאילו התינוק של בועט. היא הייתה בהלם שעניתי לה ככה ואמרה לי - מה את מדברת ככה כאילו את נשואה עשר שנים, זה יגיע - קיצר סתמתי לה ממש.
    גיסתי אמרה לי להגיד משהו חכם שהיא הייתה אומרת - כששואלים את בהריון? תעני - כן, מאתמול בלילה. זה יסתום אותם...
    לפני כמה חודשים ענו לי פה ואמרו לי להגיד שהזמנו מאיביי וזה בדרך :) גם עובד!

בשורות טובות ותנסי להתרחק מהשאלות כמה שאפשר... תהני בחתונה :) לא מקנאה בך..! :-| בהצלחה!
  • יואוווו את חזקה!! צחקתי בקול רם! אהבתי את ההזמנו מאייבי...:) תשובה שאאמץ לאנשים הקרובים והחטטנים
    למשפחה הרחוקה והמבוגרת שלא תבין מי זה אייבי חחחח אענה כמו אוראל שכל דבר בזמן שלו....שיחשבו לבד על איזה כיוון אולי אני עוד לא מוכנה, מה שבא להם שיחשבו ושעל הדרך גם יקפצו לי!

אתן לא מבינות איך אני חוששת מכל האירועים האלה, אני מרגישה מותקפת מכל כיוון ובחרדה ממש ולפעמיים ככה בפוזיציה של שותה אלכוהול כדי לסתום פיות לאנשים ולמחשבות שלהם למרות שאני בכלל לא אוהבת לשתות :)

לאחרונה אני דיי מסננת אירועים, לא הולכת לבריתות וכאלה, אבל יש כאלה שאי אפשר להתחמק :) אז אני דופקת שמלה צמודה שלא תשאיר דמיון למה יש או אין לי בבטן

אספר לכן איך היה אבל בטוח שאם ישאלו אותי כמה פעמיים באותו ערב, תשמעו על זה בחדשות!!!!!!

איה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה