היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רוצה להתייעץ... אני פעם ראשונה פה, אז קודם כל נעים מאוד!
אני בשבוע 9 ונקבע לי לעוד 3 שבועות פלוס שקיפות עורפית, ואני ממש במתח לדעת מה קורה שם..
האם הכל תקין? מה עושים? אשמח לעזרה ואל תשחבו שאני פרנואידית.. תודה :)
8 תגובות
עמוד 1
לולית....נחשוב טוב יהיה טוב . גם לי יש שקיפות עורפית באמצע יולי לחץ והיסטריה לא יעזרו....למרות שאני כזאת ולא אחשוף פה את החלומות הנוראיים שלי אבל אני מנסה לעבוד על עצמי ולהוציא את השליליות מהראש בעזרת השם הכל יהיה תקין קל ומשעמם ! בהצלחה!!!
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
לולית....נחשוב טוב יהיה טוב . גם לי יש שקיפות עורפית באמצע יולי לחץ והיסטריה לא יעזרו....למרות שאני כזאת ולא אחשוף פה את החלומות הנוראיים שלי אבל אני מנסה לעבוד על עצמי ולהוציא את השליליות מהראש בעזרת השם הכל יהיה תקין קל ומשעמם ! בהצלחה!!!
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
זה מרגש
את ממש תראי עובר ברור רואפ רגליים..ידיים...הוא זז הרבה
הרופא צריך תראות את גשר האף ולמדוד נוזל בעורף ככה הוא מעריך את הסיכוי לתסמונת דאון (הוא ישכלל לך הכל בסיום הבדיקה ויתן לך הפנייה תבדיקת דם להמשך הערכת הסיכויים) זו בדיקה קצרה יחסית בערך 20 דקות לפעמים וגינלית לפעמים על הבטן ויכול להיות שהרופא יוכל לןמר לך אם זה בן או בת
לחשוב חיובי ולחכות בסבלנות
ברוכה הבאה המשך הריון קל ותקין
בגלל שגלי ענתה לך כ"כ יפה כל מה שנשאר לאחל בהצלחה!
המשך קל ותקין וברוכה הבאה
ברוכה הבאה! גם אני חדשה הריון ראשון שבוע 8 נקבעה לי בדיקה ל 15 ליולי הכל בספרדית כאן אז איני יודעת אם זו הבדיקה המקבילה לשקיפות אבל מאמינה שכן אני חושבת חיובי!! ומשתדלת לקרוא מידע חיוני וחיובי הבנות פה מאוד עוזרות והפורום כייפי לי מאוד
שיהיה לך בשעה טובה ומוצלחת!!
היי חמודה גם לי יש שקיפות עורפית בסוף החודש, תזרמי ותחשבי שיהיה טוב ואכן יהיה כך.. מבטיחה לעדכן כאן איך היה לי.. עד אז לילה טוב