סקירת מערכות מוקדמת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

מישהי מכירה רופא טוב שעושה סקירת מערכות?
    בבאר שבע ...

לא משנה פרטי או לא
    אני לא יודעת אצל מי לקבוע

בהתחלה קבעתי אצל פרופסור לוריא שלמה
    ואז עשיתי עליו גוגל והיה המון כתבות ממש לא טובות עליו
    ועוד כתבה בערוץ 2 לפני כמה שנים שהוא לא זיהה מומים חמורים מאוד בעוברים...
5 תגובות
עמוד 1
  • מזל שבדקת...
    לא מכירה, מקפיצה
  • תקבעי תור אצל דורון הררי מקסים מקסים עשיתי אצלו שקיפות , סקירה מוקדמת מאוחרת הוא עובד פרטי ויש לך החזר אם את בכללית
    וגם עובד באשקלון אשדוד ובאר שבע
    אם תרצי אתן לך מספר
    הריונות קודמים הייתי אצל פרופסור ארנון ויזנצר בזמנו יה מנהל מחלקת יולדות בסורוקה ועכשיו עזב. למרכז עדין יש לו קליניקה בבאר שבע בבניין רסקו אבל קשה למצוא תורים כי מגיע אחד ל לבאר שבע !

• תודה בנות ...

אביבית- בסוף קבעתי אצל פרופסור אייל שיינר מנהל מחלקת נשים ויולדות בבית חולים סורוקה קראתי המון דברים טובים עליו
    יש לו ודורון הררי הסכם בניהם שמי שמגיעה לסקירה מוקדמת אצל שיינר מקבלת סבסוד על סקירה מאוחרת אצל דורון
    יוצא לי לשלם 300₪ לשיינר על הסקירה המוקדמת עם סבסוד של הכללית
    אגב שמעתי המון דברים טובים על הררי ....
  • היי, גם אני קבעתי את הראשונה אצל הפרופסור ה-מ-ד-ה-י-ם !! אייל שיינר, ואת השנייה קבעתי אצל דורון הררי. גם לי בהתחלה הציעו את לוריאן מיקי, אבל העדפתי לעשות אצל שיינר והררי

• שיינר מכירה פחות אוהבת אותו , אחותי עכשיו ילדה היתה אצלו ...
    אני שלמתי על הסקירה המוקדמת 57 ש״ח נראה לי אצל הררי
    ומאוחרת 1200 להררי אבל קיבלתי החזר של 900 כי יש לי פלטינום !

העיקר שיעבור תקין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה