היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ליפני שעה ניכנסתי לשירותים ופתאום שמתי לב ל2 טיפות ממש ממש קטנות של דם בתחתון ... זה הריון שלישי שלי ואף פעם לא היה לי דבר כזה .. אני בסרטים ונורא מפחדת . חשוב לציין שאני מרגישה את העובר יש לי כאבי גב מטריפים (פחות מייחסת לזה חשיבות) ניראה לי מוקדם מידי לדימום
6 תגובות
עמוד 1
דבר ראשון להירגע.
דבר שני - כואב לך? שורף? קיימת יחסים? יכול להיות שנפצעת או נשרטת שם - זה קרה לי פעם בהריון הראשון פייס: ortal_hori
עם אורטל מילה במילה
תעדכני
לא כואב וגם לא אחרי קיום יחסים ואת האמת עד היום בבוקר לא היה לי שוב את הדימום .. מקווה שהכל תקין מרגישה את העובר
לאחותי היו לא מעט דימומים בהריון ללא כאבים ותחושות מוזרות.. הרופאה שלה אמרה שמדובר בקריש דם שנוצר בזמן קיום יחסים או מהצטברות של זמן עוד מלפני ההריון ואז הוא יוצא החוצה. אין סיבה להילחץ... פשוט להיבדק ולקוות לטוב. תעדכני
מה שאורטל כתבה , בכל מקרה הייתי נבדקת לשקט הנפשי !
הגדול - אני עם אורטל
אבל אני לחוצה - אז הייתי הולכת להיבדק בלי לחשוב פעמיים