בנות אני זקוקה לדעתכן ועזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות יקרות!

אני חדשה פה. אני בת 29 ואחרי הפלה בחודש השישי בגלל מום שהתגלה בתינוקת.
    אני, אפשר להגיד, עדיין בתקופת אבל, לא מצליחה להשתחרר מהעצבות ואני יודעת שמה שיעזור לי להרגשה זה הריון כי אני כל כך רוצה להיות אימא. אני מרגישה את זה בכל נים בגוף. ואני מייחלת לזה ומתפללת לזה כל יום.

עברו חודשיים מאז ההפלה, קיבלתי כבר מחזור ראשון וקיבלתי אישור ירוק מהרופא להתחיל לנסות שוב.
    החודש חישבתי את הביוץ שלי, ובהנחה ואני לא טועה, אני ובעלי קיימנו יחסים בימים שקדמו לביוץ ובימים שאחרי כדי לכסות על זה מכל כיוון... :)

השאלה שלי אליכן, כביכול אני אמורה לקבל מחזור לפי החישוב שלי ביום שבת שזה עוד 4 ימים. היום בבוקר עשיתי בדיקה ביתית של יס או נו פרופשויונל וקיבלתי תוצאה שלילית.
    מה דעתכן?
    יש מישהי שקיבלה פה תשובה שלילית ובכל זאת הייתה בהריון?

אני מרגישה בחילות קלות בבקרים (בהריון ה קודם זה התחיל לי גם מוקדם מאוד אבל לא עד כדי כך מוקדם) ויש לי תחושה של לפני מחזור עם הפרשות (סליחה על הפירוט יתר) , זו גם תחושה שהייתה לי בהריון הקודם.

אני לא יודעת אם אני מדמיינת וזו תוצאה פסיכוסומטית שהגוף שלי מדמה הריון כי אני כל כך רוצה אותו, או שאני בהריון על אף התשובה השלילית בבדיקה הביתית וכל תפילותיי נענו. מה דעתכן?

אני אשמח מאודדדדד לשמוע על מקרים דומים לשלי.... פליזזזזז
3 תגובות
עמוד 1
  • שכחתי לציין שבפעם הקודמת נכנסתי ממש מהר להריון, בגלל זה אני מקווה שכך גם הפעם... למרות שאני יודעת שהסיכויים קלושים...
  • היי נעים מאוד,
    מצער לקרוא את שרשמת
    אבל את צריכה להסתכל קדימה ואם זה מעודד אותך אני מכירה מישהי עם מקרה זהה ששנה אחרי נקלטה שוב להריון ויש לה כיום ילד.
    לגבי הבדיקה השלילית - אם בדקת מוקדם מידי אז עדיין יש סיכוי אם יש ספק אז תעשי בדיקת דם.
  • גם אני עברתי 2 הפלות לצערי אבל חייבים להרים את הראש ולהמשיך למטרה. בהריון השני עשיתי בדיקה 4 ימים לפני וזה היה שלילי וביום האיחור ה- 1 פס כמעט בלתי נראה - זה עדיין מוקדם מאוד!!! תחכי לפחות ליומיים איחור חבל על הכסף גם בבדיקת דם אני לא חושבת שעדיין תוכלי לדעת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה