איך מעבירים שוב חודש.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בכל השנה וחצי האחרונים לא היה לי קשה כמו הפעם.. גם הווסת ממאנת להופיע. אז עשיתי בדיקה שכמובן שלילית.. ונראה שהיום אקבל. ומתחילים שוב.. מה יהיה?.. שוב ללכת לרופא שילחץ עליי להתחיל לעלות שלב ושוב בדיקות וטיפול והלחץ על איזה יום זה ייפול. שחא יהיה בשבת כמו לפני פעמיים. שלא על יום עמוס בעבודה.. ממש עצוב לי וקשה לי חהבין למה ככ עצוב. עד עכשיו התאוששתי מהר אחרי כל כישלון. וקשה לי... האהוב שלי רואה את זה. אפילו קשה לי לנסות להבין מה הוא עובר. לא יכולה לשאת גם אותו. הבן שלי בימים האחרונים לא מפסיק לשיר לי שירים ןלחבק אותי.. כאילו מרגיז ורואה דרך החיוכים שלי. ממה קשה לי הפעם. עוד חודש... 26 ימים... יש לי הרגשה טובה לגבי הפעם הבאה. היתה לי הרגשה כבר לפני חודש שזה יהיה רק בעוד חודשיים.. אבל עדיין קשה. מתנצלת על כל מה שאני שופכת כאן. מקווה שאתאושש ואוכל לחזק אחרות בקרוב...כרגע אני פשוט עצובה...
1 תגובות
עמוד 1
  • בשביל זה יש לך אותנו!!!
    קבלי !!! יאללה התחלה חדשה להריון המיוחל!
    תהיי אופטימית!!! עשית את זה ותעשי את זה שוב!!!!!! בטוחה!

איה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה