היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני אחרי 5 הזרעות עם איקוקלימין שלא הצליחו, החודש נעשה הזרעה אחרונה עם גונל F האם זה בעייתי להזריק לבד? זה צריך להתבצע בשעה מסוימת? אם תוכלו לעזור בידע שלכן...
תודה רבה
14 תגובות
עמוד 1
היי מותק, קודם כל בהצלחה ומאחלת לך שתקלטי החודש!!
לגבי הגונל- זריקה מאוד ידידותית ולא כואבת בכלל!!! תבחרי שעה קבועה בערב שבה תזרקי אם יש לך אירוע את יכולה לסטות עם השעה לפה או לשם (שהטווח לא יעלה על 3 שעות הבדל) ככה לי הסבירו...אבל רצוי שכמובן תקפידי בשעה
בהתחלה בעלי הזריק לי ופעם אחת שהוא לא היה, הזרקתי לבד ויותר נוח לי לבד! באמת לא כואב! חשוב שתקפידי לחטא את המקום עם אלכוהול ולשטוף ידיים בהצלחה!
איה
תודה רבה על המידע, יש אזור מסוים שצריך להזריק?
מסביב לטבור, במרחק של 3 אצבעות... תראי סרטון ביוטיוב...זה יכול לעזור
הרופא של אמר שמזריקים בין 4-9 בערב, ברגע שמתחילים אז ממשיכים באותה שעה.. רצוי בחצי עיגול מעל התבור ותחליפי צד בכל יום.. מומלץ בשיפוע של 90 מעלות, הזריקה לא כואבת אבל אותי מפחיד לעשות לבד...
בהצלחה!
האם עדיף בבוקר או בערב? או שאין חשיבות רד שיהיה שעה קבועה
הרופא שלי אמר בערב
הבנתי שיש עדיפות לערב אני קבעתי שעה קבועה שבדרך כלח רני ובעלי בבית הזרקתי חודש וחצי קבוע כול יום בשעה 20:00 אני הייתי מזריקה בצידי הטבור פעם ימין פעם שמאל הזריקה הזו ממש לא מורגשת!!
בהצלחה
תודה על העזרה, הערב זה יהיה הפעם הראשונה, מקווה שאצליח...
בהצלחה הגונאל לא כואב בכלל....
הי בנות, טוב גם אני קיבלתי גונל.. אני גם מתה מפחד. בעיקר מפחיד אותי ההחדרה של המחט.. איך זה לא כואב? היא נראית ארוכה...(: בכל אופן הרופא אמר שזה לשיקולי כי אני חוששת מלהתחיל עם הורמונים. אני חושבת על זה עדיין.. טוב לשמוע שאתן כותבות שזה לא כואב..
מה שחשוב זה שהמחט דקה ולכן לא כואב...
אז הפעם הראשונה עברה זה לא כאב ומקווה שעשינו את זה נכון, העט היה מכוון על 75 ואז הזרקנו... שאלה נוספת האם מחר שאני צריכה להזריק שוב 75 איך אני מכוונת את העט? לאיזה מספר?
הזרקת הכל אם יש 0 בצג ואת מכוונת שוב ל 75 פשוט!
קרן אור זה באמת שטויות ולא מורגש, ממליצה לך להתחיל אם זה מה שמונע בעדך..