דימום מגלולות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    אני משתמשת בגלולות מינס כבר שבוע אתמול היה לי מעט דימום רגיל והיום ראיתי על התחתונית כתם דם שחור בוהק

5 תגובות
עמוד 1
  • דם שחור ????????????
    הכוונה דם שהיתייבש ?

• גם לי אחרי הלידות במשך שנים היה דימום מהגלולות
  • אם זו חפיסה ראשונה אז אחת מתופעות הלוואי היא דימום חלש במשך כל החודש. בחודש הבא זה אמור להסתדר אם לא לכי לרופא
  • זו פעם ראשונה שאני לוקחת גלולות בימים הראשונים היו לי בחילות ותאבון מוגבר..
    וכן דם שחור זה לא נראה כמו דם שהתייבש בגלל זה הייתי בהלם יש לי גם מידי פעם כאבי בטן תחתונה זה מהגלולות בטוח נכון?אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היתי לוקחת במינון גבוה..הבנתי שבגלל שהמינון נמוך אז בגלל זה מידי פעם יש דימומים וגם האמת שלא הקפדתי לקחת באותה שעה אני שכחנית גדולה

• זה לא ממש משנה באיזה שעה את לוקחת, אבל זה כן חלק מתופעות הלוואי.

אני תמיש שמתי לי שעון מעורר בנייד ל 21:00 להזכיר לי לקחת גלולה, ככה לא הייתי שוכחת לקחת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה