היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, קודם כל בהצלחה לכולן עם טיפולי הפוריות... אני ממש ממש טריה פה בפורום וממש שמחה שגיליתי אותו :)
אני ובעלי התחלנו בכל התהליך של טיפולי פוריות (בגלל מחלה גנטית) ועכשיו מחכים להקמת מעבדה (איך לא קוראים לזה..) שזה לוקח שלושה חודשים. אני עתידה להזריק לעצמי הורמונים במשך חודש ימים ואני נורא מפחדת מכל תופעות הלוואי שיכולים להיות... ולא נדבר על הזרקה עצמית - איך לעזאזאל אני יעשה זאת ?? :( גם אמרו לנו שבכל חודש יש לנו 20% הצלחה להיכנס להריון... מה הסיכויים באמת שזה יקרה בחודשים הראשונים ?
אני כ"כ מפחדת שיקח לנו שנים עד שנביא ילד... :(
2 תגובות
עמוד 1
היי דיאנה, מאחלת לך שזו תהיהעם ראשונה ואחרונה שלך! תחשבי טובות, אין הרבה בנות שחוות תופעות לוואי, ובדר״כ התופעות קלות יחסית.. בחילות וכאלה.. יכין אותך לדבר האמיתי אולי שבעלך יזריק לך? זה בכלל לא כואב, אבל יותר קל שמשהו אחר עושה.. לי לפחות...
היי לך תראי דבר ראשון את חייבת ממש חייבת לעבוד על עצמך לפני התחלת הטיפול אל תגשי לטיפול עם מחשבות כאלו תגשי לטיפול עם מחשבות חיוביות וטובות שעכשיו את עושה את הטיפול בהצלחה וזה הטיפול שיביא לך את הבייבי ש ל ך ! לגבי ההזרקות הן נסבלות לגמרי, לי בעלי היה מזריק לעצמי לא הייתי מסוגלת! שיהיה המוןןן בהצלחה