מכירות את ביזו מהאח הגדול??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נתקלתי בסרט החתונה שלו
    פייס: ortal_hori

7 תגובות
עמוד 1
  • וכמה שהמוסיקה דרמטית...

• ביז'ו עם ההשתלת שיער???
  • ואווווווווווווווווו-
    אני דווקא התלהבתי מאוד והתרגשתי- איזו הפקה מושקעת ולא משנה אם הוא עובד בתחום או לא.
    בא לי לראות את החתונה ולרקוד ליזגינקה- בטח הביאו להקה גרוזינית או קווקזית- הייתי שמחה להיות אורחת בחתונה הזו- לא כל ספק!!!
    אני נפעמתי!!!

• אם היו שואלים אותי מה הסיוט הכי גדול שלי....
    שתהיה לי חתונה כזו.

לא אוהבת חתונות גרנדיוזיות
  • לילך
    פייס: ortal_hori

• אורטל-
    את שתי החתונות שלי עשיתי צנוע- בראשונה כשיצאתי לסופ"ש מהצבא הלכתי לאולם פשוט- עם שמלה חביבה, תקליטן מהאולם והכול נקבע בחופשת סופ"ש אחת מהצבא.
    בחתונה השנייה חיפשנו מסעדה גלאט בשביל לכבד מוזמנים דתיים- מסעדת הילולים בת"א- מסעדה איכותית עם מוזיקת רקע ותוך כדי אמא שלי דאגה להכניס כמה שירים בקווקזית כדי שנרקוד בין השולחנות- עד היום לא לקחנו את תמונות החתונה שלנו שהכסף בעבורם שול במלואו- מזל שאחיין שלי צילם כמה תמונות....
    אחיינית שלי לעומת זאת עשתה חתונה מפוארת, מושקעת ואיכותית ואני כל כך התלהבתי והתרגשתי מהתוצאה הסופית ולדעתי זה הוסיף המון.
    אני מאוד פשוטה ולכן אין סיכוי שאעשה אירועים מפוארים שכאלה בחיי, אלא אם כן הילדים שלי יבקשו לעזור להם כלכלית בהפקת אירוע מושקע.
    חוץ מזה אני אוהבת אירועים של קווקזים וגרוזינים- כי אילו אירועים שמחים עם רחבה לאה של רוקדים ומוסיקה מעולה.....מה לעשות משוחדת....

• ראיתי בגיא פינס סרטון מהחתונה חיים בסרט חופשי סרט ערבי אם תראי את הבית שלו כל מטר פוסטר ענק שלהם מהחתונה משהו מפחיד ומזעזע (;
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה