חזרה ממיון יולדות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי יום עם צירים כל 3 דקות ה
14 תגובות
עמוד 1
  • היי, בקשר לדימום אחרי בדיקה זה יכול לקרות כך הרופאה שלי אמרה.

אני מ24:30 בלילה עד עכשיו עם צירים שהמרווח ביניהם משתנה אני מטפסת פה על הקירות זה ממש כואב לא ציפיתי לכאב כזה:(
    התקשרתי למוקד אחיות ואמרו לי שאם אני הולכת למיון עכשיו ולא ישאירו אותי אצטרך מן הסתם לשלם על הבדיקה ואני לא יודעת מה לעשות אין רופא כרגע בקופת חולים

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

• לירי - איזה שטויות
  • יואוו איזה בעסה
    פייס: ortal_hori

• וצוצית צודקת.

משבוע 38 יש פטור מאגרת מיון
    פייס: ortal_hori

• לירי. מה שאת אומרת זה נכון אם זה קורה בשבוע מוקדם....אבל בהריון בחודש 9 לא מחייבים

מירב- בהריון עם הבכור שלי הייתי 4 ימים בבית עם פתיחה ומחיקה וצירים לא סדירים....

• זה מה שאמרו לי במוקד אחיות *2007

נפסקו הצירים לפני שעה אחרי שכל הלילה סבלתי
  • בוקר טוב בנות
    לירי אין צורך לשלם את נוסעת למיון יולדות אומרת שיש לך צירים!!לא משלמים על הבדיקה בשבוע כזה בכלל!!!!
    השאלה שלי היא הדימום ???
    לא קרה לי דבר כזה
  • וואוו שבוע 40 היום התאריך האחרון הסרגל שלי לא מבין את זה חחחחח
    לירי לי היה כל 3 דקות ציר במשך יום וחצי והם נעלמו כלא היו בבית חולים שאלתי איך דבר כזה קורה ?!? ... אמרו קורה התעייף ולא בא לו לצאת !!!
    אוףףףףף אם זה לא יקרה היום אז שיחכה שישי שבת !!!
    זו הבקשה שלי אליו ושיצא יום ראשון בלילה כי אחיין שלי מתחתן חחחחח
    יאאלה אחלה יום לכולן אני חוזרת לישון :)
    חפרתיי חחחחח
  • אז למה אמרו לי במוקד שאני צריכה הפניה?... טוב לדעת שלא צריך:) כי אני חושבת שהצירים מתחילים לחזור
  • לירי ממי - לכי למיון! אל תדאגי בעניין התשלום. ברגע שנכנסים לחודש תשיעי, אין תשלום
  • הדימום זה נורמלי
    בשלושת ההריונות שלי כשהרופא היה בודק פתיחה
    הייתי מדממת, אני חושבת לשעה שעתיים והיה מפסיק

• כן זה בסדר הדימום... זה אבל לא אמור להיות ממש דימום, הכתמה קלה כזאת.. זה לא זורם...
  • מירבוש׳ בהצלחה שיצא שיצא אבל שיעבור בקלות
  • הדימום עדיין ממשיך לרדת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה