כואב לי! :-\\ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף בנות, נשאר לי כמעט שבועיים עד הבדיקה\מחזור אבל החזה שלי הורג אותי!! אני מרגישה שיש לי אבנים שם :-\ מה עושים?
10 תגובות
עמוד 1
  • אוי מאמי כמה שאני מבינה אותך
    אני לא הייתי מסוגלת לשכב על הבטן בלילה
    הרגשה כאילו יש לי שם אבנים!

ברור שפתרון אין לזה..
    לסבול בשקט

• וזה עוד כלום.. בע"ה שרק יחמיר!!!!

• הבעיה שלי היא שהכאבים לא רק כשאני ישנה על הבטן הם כל הזמן!! מש כבד לי :-|
    נראה לי שזה קשור להורמונים שלקחתי כי גם הם ממש גדלו :-\ החולצות מתפוצצות עליי!!

תגידו, כמה ימים אחרי שסיימתי על האיקקלמין אמור להגיע ביוץ? אני לא יודעת מתי אני אמורה - לא - לקבל... משתגעת מחשבות!
  • תלוי מתי היה הביוץ... מתי לא ראו זקיקים במעקב?

איה
  • אמממ, יום 14 היו זקיקים של 17, 15, 13.
    יום 21 לא היו כבר זקיקים.. בין לבין לא הצלחתי לקבוע תור אז לא יכולתי לעשות :-|
    מה נראה לך?
  • כשהייתי עם זקיק של 17 ביום 14 חודש שעבר....הביוץ היה ביום 16
    היום את ביום 30???? את יכולה לבדוק אם ככה!

איה
  • נראה לך שכואב מהאיקוקלמין?? או שלקחת עוד הורמונים...? אני הייתי על חמישה-שישה סבבים של איקוקלמין ולא היו לי נפיחויות בחזה או כאבים
    לפי מה שאת מתארת קרוב לודאי היה לך ביוץ בין שתי הבדיקות. גם הכאב בחזה מתאים... תעשי בדיקה
    בהצלחה
  • לי הכאבים בחזה מתחילים 3 ימים אחרי הביוץ
    אין לי מושג למה זה קורה....

איה
  • היי פאולה,לקחתי פעם ראשונה איקקלמין, לפי הבדיקת זקיקים הגוף הגיב ממש טוב והיו לפחות 4 זקיקים בזמנים שונים שהיו בגודל 17..

מתלבטת מתי לעשות את הבדיקה.. לא רוצהלעשות מוקדם מידי :-\
    תמיד כואב לי לפני מחזור אבל לא ברמה שכואב לי עכשיו - בעלי לא יכול להתקרב אליי מסכן..

תודה!
  • תקני חזיות חזקות יותר, בע"ה יהיה לך בהן שימוש גם אחכ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה