ענת המקסימה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מותק
    כשהזרקת צטרוטייד ומונופור מזריקים באותו יום, אחד אחרי השני... בטווח זמן?
    גם לך היה את המונופור 75 עם האמפולות מהסוג הישן יותר? מה המינון שהביא לך לשניהם?
    וכמה זקיקים זה עשה? הוא שואב רק זקיקים בגודל מסוים או את כולם? מה עם הקטנים יותר?
    בנוסף, מה את ממליצה להביא לשאיבה?
    תודה!!
3 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב מותק
    הזרקתי את שניהם ביחד ממש אחד אחרי השני, רק במקומות שונים בבטן - נגיד אחד בצד שמאל של התבור והשני בצד ימין.
    לא יודעת מה זה אמפולות ישנות... היה לי שני מנופור ואחד צטרוטייד. לקראת הסוף אמרו לי לעבור למנופור אחד. ידריכו אותך, אל תדאגי.
    שואבים את כל הזקיקים וא״כ בוררים את הטובים. לי זה עשה הרבה, בסביבות 20.
    לשאיבה תבואי עם בגדים נוחים (באתי עם ג׳ינס סקיני, לא הכי מוצלח בדיעבד...) ונעליים שקל לשים ולהוריד - כפכפים או נעלי סירה. וכמובן יש להצטייד במישהו תומך ואהוב
    אני מבינה שהשאבה שלך מתקרבת?
  • לגבי המונופור, הסוג הישן מה שלי יש זה אמפולות של אבקה וממיסים נניח 2 אני המסתי 3. שזה נראה כמו משחק ילדים ההכנה עצמה של לערבב כמה אמפולות :) ואילו החדש הבנתי שזה יותר נוח כי מזריקים רק כמה יחידות מהמזרק. שזה אותו דבר הרופא שלי התכוון למונופור החדש והביאו לי את הישן אבל זה אותו הדבר, השוני היחיד זה הנוחות.
    הזרקתי אתמול את שניהם, נדמה לי שהצטרוטיד קצת שרף אבל קצת. ונראה לי שהמחט קצת יותר עבה מהעט....
    באולטרסאונד הראשון שעשית את זוכרת כמה זקיקים היו?
    כרגע אני לא יודעת מתי השאיבה תלוי בגודל הזקיקים. חוסר וודאות כזו....
    בנתיים מזריקה כמו ילדה טובה :)
  • אז היה לי את הישן אם ככה... באמת כמו משחק ילדים. או ריפוי בעיסוק
    לא זוכרת לגבי הזקיקים. אבל אל תתעסקי בזה, זה נורא אינדיבידואלי. וגם לא חייבים שיהיה המון בשביל לקבל ילד אחד חמוד
    זריקות זה שטויות, באמת... תמשיכי יום יום, ותראי שזה ייגמר הרבה יותר מהר ממה שנראה לך עכשיו.
    בהצלחה ושיהיה סופ״ש מקסים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה