עד מתי????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כולם אומרים להיות חיובית ולא לחשוב על זה ולא לפרש סימנים, אין כאבים - מה זה אומר? יש כאבים- מה זה אומר? מה יותר קשה בכישלון נוסף? העובדה שהתינוק/ת שלי מתרחקים שוב לתקופה בלתי מוגבלת או לעבור טיפול נוסף? כאבים, זריקות, אולטרסאונד כל יומיים, שאלות במשרד בגלל שהתנפחת מההורמונים ועברו כבר כמעט שנתיים מהחתונה שלך, התחרפנות, גלי חום , בכי, הימנעות מלבישת תחתונים אדומות?!, ההרגשה שכל פעם שאת מתקשרת או פונה לחברה או משפחה היא מחכה שתספרי לה בשורה אבל זה לא קורה אף פעם , את רק כל יום שומעת בשורות על גבי בשורות מאחרים....
    אבל ״אל תחשבי על זה״ ו״תהיי חיובית״ והכי חשוב ״לא לפתוח עיניים על אלה שהצליחו״
    וההתמודדות המעצבנת עם המשפטים האלה- ״בסוף כולם מצליחים״ ו״את לא הראשונה וכנראה גם לא האחרונה״
    איך עושים את זה???????
7 תגובות
עמוד 1
  • אין דרך לעשות את זה !!!
    רק להמשיך ולא להתייאש!!!
    אני כול כך מבינה אותך מהחתונה שלי עברו כמעט 9 שנים ...
    זה יגיע בע"ה !! ישועת ה' כהרף עין ..
    אל תתיאשי הדרך ארוכה ומתסכלת אבל שזה יגיע זה יהיה שווה כול רגע .
    מאחלת לך שתתבשרי בקרוב ...
  • תודה רבה , המון בהצלחה גם לך ולכל מי שבתהליך הזה , הפורום הזה עוזר חשוב ומחזק עוד הרבה לפני שהיה לי את האומץ פעם ראשונה לכתוב
  • מה זה?? הוצאת לי את המילים מהפה!!!!!

שימי לב שרב מה שכתבת קשור לסביבה...זאת בעיה אחת גדולה אם לא הכי גדולה מבין כל הבעיות שאנחנו מתמודדות איתן בטיפולים ובניסיונות...
    הסביבה שלנו פשוט זוועהההההה ביחס שלה ובחטטנות ובחוסר טקט!!!!! הם פשוט הופכים לנו את זה ליותר קשה!
    מאחלת להם רק טוב רק שיניחו לנו בשקט
    בהצלחה ובשורות טובות!

איה
  • לגמרי... תודה ובהצלחה גם לך
    אני בדיוק בימי ההמתנה הנוראית הזאת ואלה הימים שעוברות לי הכי הרבה מחשבות בראש ובהם אני הכי רגישה לסביבה הזאת
  • היי

לא הראשונה ולא האחרונה ולא ולא ולא ותהיי ותעשי
    הכל משפטי סרק ברגע שאת נמצאת בטיפולים
    המשפטים האלו ממש לא מעניינים אותך
    מעניין אותך ההריון וזהו .
    מבינה אותך לגמרי !!!!!

שיהיה המון בהצלחה

בע"ה נעשה ונצליח
  • מקסימה אחת! הוצאת לי את המילים מהפה, מינה אותך כל כך!
    מקווה שבקרוב מאוד אחרי ההמתנה תגיע הבשורה המשמחת! :)
    מחזיקה לך אצבעות!
    בשורות טובות ותהיי חזקה ;)
  • תודה לכולכן אתם מקסימות ומרגשות
    ב-ה-צ-ל-ח-ה לכוווולן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה