היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את מהמממתתתתת והילדים שלך מדהימים ויפים כבר אמרתי לך ....
תודה נשמה שלייי
מירבוש את נראית ילדונת!!!
כן כן כן כולם שלייי
אבל איך מקטינם את התמונה
וואו את נראית מעולה והילדים מהממים!!!! אני חייבת לשאול בת כמה את???
39
יש לך 6 ילדים ועוד אחד בדרך?? אפשר כמה שאלות??
בכיייףףף מאמייי שאלייי
אתם דתיים? מיליונרים? אתם גרים בדירה? וילה? את עובדת? אני מצטערת אבל באמת לא יודעת איך מכלכלים כזו כמות..
דתיה-לא עשירים -לא וילה -לא עובדת אבל כרגע בשמירת הריון
מקווה שעניתי על כל השאלות
יש לך שישה ילדים והשביעי בדרך??? או יש לך חמישה והשישי בדרך?
בכל מקרה זה מדהים משפחה גדולה זה נהדר הייתי מאוד רוצה הרבה ילדים אבל התחלתי רק עכשיו בפרוייקט (גיל 30) והבחילות לא עושות חשק לעבור אותן שוב.....(ועדיין לא עברתי אותן)
כמו שאומרים ״ פרו ורבו״ ( כמובן עד כמה שאפשר)
אוקי..אז עוד שאלות.. ברגיל-איזה שעות את עובדת? איזה גילאים יש לך? ואם כבר בעל חדש ..איך הצלחת למצוא?? זה נשמע לי גם כמו הישג לא פשוט.. איך יש לך זמן לעצמך? לזוגיות? לקפל כביסה???? ובכלל לבעל החדש יש גם ילדים אחרים?
איזה מהממים! המון בריאות ונחת
אתתתתת בת 39??? לא הייתי נותנת לך מעל 24:) אתם מהממים 555
וווואווווווווווווווווו
בהחלט לא קל, אבל כל הכבוד! אוהבת משפחה גדולה!!!
ווואוווווי אני בשוק!!! כולם שלך???????? גדלים יחד איתך??????? זה באמת נדיר האמת למצוא משפחה חילונית עם כ"כ הרבה ילדים בימנו אני......... כמה ילדים יש לבן זוג שלך?????
וואאאייאאאייייי
כולכם מהממים!
הגדול שלך קטן ממני בשנתיים חחחחח.
את מתכוונת לגדולה שלייי שהיא בת 20 וחצי??? או לבן שהוא בן 18 וחצי?.? שאת גדולה מימנו בשנתיים???
וואו מירב סחתיין!!!!!
גם ההריון שלי הוא מהבעל החדש וגם לו יש 2 בנים משלו - ככה שסה"כ אנחנו 5 בנים (!!!) במשפחה
וואו מירב, דבר ראשון את נראית מדהים
וואו כל הכבוד!!
בהחלט לא מובן מאליו בדורנו משפחה חילונית עם 7 ילדים בלי עין הרע! ואת נראית מדהיםםםם 55555 בטוח שנראית פחות מ30
הבת שלך קטנה ממני בשנתיים
שיהיו בריאים ומאושרים ושאלוהים יברך אותם בכל טוב שמים!!! זה הכי חשוב זה יפה בעיני משפחה גדולה... ככה לאחים תמיד יש מישהו לחלוק איתו את החיים ולא להיות לבד, מעריצה את זה- בטח לאור הקושי לגדל ילדים במדינה של ימינו...
אהאהאה אופס
הגדולה שלך קטנה גם ממני בשנתיים.. חחחח אני בת 22.. ואת נראית בגילי!!! הלוואי עליי להראות ילדה לנצח גם :)
אחרי שהיית המומה שקראתי הכל עכשיו אגיב שאפו עליך ו55555 שיהיה המשך קל ותקין ותמשיכי להראות נפלא ולגדל משפחה חמודה זו
וואו אין לי מילים את נראת מעולה אני מאחלת לעצמי להיראות ככה לאחר שש לידות!! כל הכבוד לך והילדים שלך מהממים בלי עין הרע 5555 גדלי אותם בנחת
טוב אז תאמת אני בשוקקקקקקק קראתי כמה וכמה פעמים כדי להאמין שאת בת 39!!!!!!!!!!!!!!!!