היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, עשיתי את זה לא יודעת איך אבל זה קרה ביום חמישי:) היו בעיות מצוקה ואחרי הרבה שעות של ניסיון הכניסו אותי לקיסרי- היה לי מאוד קשה פיזית ובמיוחד נפשית כי ההרדמה החלקית הפכה איכשהו להיות הרדמה מלאה ופתאום אחרי ההתאוששות התעוררתי אמא!!! לא הבנתי מה קורה איתי המון בכי ודמעות גם בעלי בכה היה לו קשה לראות אותי ככה מפוחדת וסובלת:( אבל אני מתאוששת, צריכה להיות בביח חמישה ימים וההלחמה של התפרים לא קלה. אני הולכת כמו זומבי:) אבל שווה כל רגע, אני מאוהבת בקטנה!!! קשה לי להניק בגלל התפרים בבטן והיא פשוט כל כך מתחשבת! כבר בפעם הראשונה פתחה פה גדול וינקה לא הייתי צריכה להתאמץ בכלל, היועצת הנקה של ביח הייתה בהלם חחחח הילדה אוהבת לאכול כמו ההורים שלה חחחח 555 :)
Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.
20 תגובות
עמוד 1
מזל טוב ! העיקר שזה מאחורייך- תהנו עכשיו יחד !
המון המון מזל טוב , הכי חשוב שזה מאחורייך ואתן בסדר . תהנו מהנסיכה ותרוו ממנה המון נחת
הינה נימצאה האבדהההה
מזל טוב מתוקה
המון מזל טוב
לי אחרי הלידה (לידה רגילה...לא תפרים) מאד עזר ספריי אלופירסט ואני יודעת שהשתמשו בו בנות אחרי קיסרי
תנסי לברר מזל טוב והחלמה מהירה. את גיבורה!
מזל טוב והרבה בריאות תהנו ממנה וגדלו אותה בנחת, החודש הראשון קצת קשה ואח״כ תתחילי להנות באמת!!!
בשעה טובה
אני עם דמעות!!!
הורמונים.......
איזה יופי שאת אחרי!!! הלידה כל כך מפחידה אותי.....
את נשמעת גיבורה אמיתית והכי חשוב המתנה המדהימה שקיבלתם!! תהנו ממנה מקווה שתרגישי טוב במהרה
שולחת חיזוקים
תודה לכולן על האיחולים:) אין מאושרת ממני , אני מאוהבת
מזל טוב שיהיה בשעה טובה! תגדלו אותה בנחת ובאושר החלמה מהירה
מזל טואווווב! איזה יופי! גם אצלי היה משהו כזה.. התעוררתי פתאום אמא אחרי ניתוח קיסרי שהיה חירום העיקר שעבר בשלום ואת הפשושית בריאות!
החלמה מהירה................
מזל טוב, בשעה טובה!!! גדלו את הנסיכה בנחת ושתהיה לך החלמה והתאוששות מהירה מהניתוח!
המון מזל טוב בשעה טובה תגדלו את הנסיכה בנחת אושר בריאות ואהבה
הייייי!!!!!!!!!!
בשעההה טווווווווובהההה!!!! איזה כיףףףףף!!!!
המון המוןן המוןןן מזל טוווובב!!!!!
חשבתי עלייך דווקא מה קורה איתךך!!
בשעה טובה!
בשעה טובה! התאוששות קלה והמון נחת בריאות ואושר.
וואווו בשעה טובה העיקר שאת אחרי ... ואת אמאאאאאאא
לתפרים ( לא מנסיון אישי) אבל המון שטיפות כל שעה אפילו רק באיזור וזה יגרום להחלמה מהירהההה מהירה !
ברוך השם העיקר שעבר בשלום ואתן בריאות ושלמות 5 שיהיה בשעה טובה התאוששות מהירה וקלה לכל דבר אנו פה בהצלחה ומזל טוב והרבה נחת
מזל טוב בשעה טובה ומוצלחת!!
תודה בנות:) Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.