יכול להיות שברזל יכול לגרום לבחילות? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שמתי לב שאחרי שאני לוקחת ברזל ( פולקס) זה גורם לי לבחילה והקאות. לפני חצי שעה לקחתי פולקס ואחרי כמה דקות התחילות בחילות והתחלתי להקיא יכול להיות שזה סתם צירוף מקרים ויכול להיות שלא.. גם אתמול אחרי שלקחתי ברזל הקאתי ביום חמישי הייתי אצל רופא ואמרתי לו שהפולקס גורם לי לעצירות כי לא קישרתי שזה גם יכול לגרום לבחילות... ( מה שאני לא בטוחה) אז הוא נתן לי מרשם לברזל משהו אחר ( מחר אני יקנה) אבל הפולקס גם גורם לי לשלשולים ( לדעתי) מה אתן אומרות? או שזה סתם צירוף מקרים הברזל יכול לגרום לתופעות לוואי?
10 תגובות
עמוד 1
אני לוקחת פרוגרד פוליק- שזה ברזל + חומצה פולית זה גורם לפעמים לשלשולים אבל זה עובר אחרי כמה זמן, לא היו לי בחילות או הקאות כתוצאה מלקיחת ברזל - אני שנים עם ברזל בגלל אנמיה... תופעות לוואי בהחלט יכולות להשתנות מאדם לאדם.. בקשי לנסות סוג אחר עדין יותר אולי, כל כדור משפיע אחרת
הרופא שלי אמר לי שהברזל מאוד גורם לבחילות ולכן כרגע נתן לי רק חומצה פולית ועוד חודש כשיגמרו הבחילות (אמן) הוא ייתן לי גם ברזל יום נעים לכולם
הפולקס בהחלט גורם לבחילות ואפילו הקאות, גם עכשיו שאני בסוף ההריון!!! בגלל זה אני לא לוקחת ויש לי מחסור חמור, אני משתדלת לקחת לפני שינה כדי לא לסבול אבל לא ממש מקפידה
כן בגלל זה לקחתי פרנטל שקניתי בחנות טבע
אני ביקשתי מהרופא פרנטל והוא אמר לי שזה חלש. בהריון עם ראשון אני לקחתי פרנטל הברזל שאני לוקחת פולקס לא עושה לי טוב ואני מקיאה אז לא ניראלי שהוא בכלל נספג בגוף
בהחלט. ברזל גורם לבחילות
יכול להיות , לי החומצה הפולית עשתה בחילות.. תנסי להפסיק לכמה ימים לתת לגוף קצת מנוחה ותעדכני אם השתפר
אני לוקחת ברזל עדין של "דרך חיים" (כללית) וזה עושה לי עצירות בתקופות
מצטרפת לדיון עם שאלה בנושא - התחלתי לפני כשבוע לקחת פרנטל של אלטמן שמכיל גם ברזל. מאז מצב העצירות התדרדר לגמרי:(( למישהי פרנטל של אלטמן עשה צרות דומות? במה הייתן מחליפות?
מצטרפת לדיון עם שאלה בנושא - התחלתי לפני כשבוע לקחת פרנטל של אלטמן שמכיל גם ברזל. מאז מצב העצירות התדרדר לגמרי:(( למישהי פרנטל של אלטמן עשה צרות דומות? במה הייתן מחליפות?