-
אני בזמנו סיפרתי רק לחברים ולמשפחה הקרובה אחרי השקיפות עורפית
ולשאר האנשים רק אחרי סריקה ראשונה...אבל זו רק אני
-
-
עם נהוראי בחודש שלישי
בהריון שלא החזיק לצערי אחרי 2 פסים
ואח"כ עם תהל בחודש חמישי
אני מאוד מאמינה במשפט
אין הברכה שרויה אלא על הדבר הסמוי מהעין
ולכן עם תהל פשוט חיכיתי שתצא הבטן בשביל לספר.
אגב לא יודעת כמה זה רלוונטי לגבינו
אבל פחדתי מהעין של המשפחה של בעלי (אנחנו בקשרים די עגומים)
כך שהעדפתי לא לספר כלום עד שיצאה הבטן.
-
אנחנו ספרנו אחרי השקיפות
-
חוששת דואגת אל תספרי כמה שקשה .... חכי עוד קצת !!!
בסוף כולם יידעו וכולם , יבינו למה לא סיפרת ההריון הזה הכי חשוב והכי יקר לך בעולם ולא חייבת לספר לכולם , כולם יהיו שמחים בשמחתכם שתספרו מתי שתרצו גם ככה !
-
לאמא שלי הראיתי ישר את הבדיקה הביתית...גרתי אצלה אז איזה חודשיים כי אבא שלי נפטר אז אין מצב שהייתי מונעת ממנה בשורה טובה שכזו
(גיליתי בשבוע 5)
לחמותי בעלי סיפר אחרי האולטראסאונד הראשון נדמה לי בשבוע 6, משום מה היא חיכתה עוד איזה חודש-חודשיים עד שסיפרה לבעלה ולאחים שלו
-
להורים ואחים גם שלי וגם של בעלי אחרי הדופק 6+4
בשבוע 8 אושפזתי אז סיפרו גם לסבתא סיפרתי לידיד טוב שלי שרציתי שיבוא לבקר ולדודה שלי שגם תבוא קצת היה משעמם שבועיים באישפוז אחכ חתמתי על ויתור אישפוז התייאשתי אחרי השקיפות לכמה חברים קרובים מאוד
ולכל השאר אחכ
ספרי כשנוח לך
-
מתוקה בהריון ראשון שלי שהיה לפני כמעט 15 שנה , סיפרתי בשבוע 15 והסיבה שבכלל לא ידעתי שאני בהריון ,אז המחזורים לא היו סדירים , וחשבתי ששוב מאחר לי , מסתבר שכבר מזמן אבל מזמן הייתי בהריון
-
בננות תודה רבה ..
-
לכי עם תחושות הבטן שלך, אין פה חוקים. מתי שתרגישי בנוח ולמי שתרגישי בנוח. אני לא מאמינה באמונות תפלות אז אין מצב שהן ינהלו לי את החיים
-
אני סיפרתי בחודש חמישי וגם עכשיו אני מקווה להחזיק עד חמישי (אחרי המי שפיר) למרות שכבר רואים קצת בטן...
באהבה...
בולי בלבולי
-
בהריון הראשון סיפרנו להורים ישר אחרי הבדיקת דופק, לשאר המשפחה ולשתי חברות הכי טובות בשבוע 10 ולכל השאר רק אחרי סקירה (שבוע 15).
בהריון הנוכחי (שבוע 8) סיפרתי למשפחה (גם של בעלי) ולשתי החברות הטובות אחרי הבדיקת דופק. לכל השאר אני אספר אחרי השקיפות ובעבודה אני אספר רק אחרי הסקירה (בהנחה שאני אצליח למשוך- כבר יוצא לי בטנון קטן...).
דרך אגב- אחת מהחברות להן סיפרתי, אמרה לי משהו נכון. הרי לא מספרים מחשש לעין הרע, נכון? אז אם את מספרת לאנשים שאוהבים אותך ושרק רוצים בטובתך ושמבחינתם זה רק חדשות טובות נטו- אז אין כאן חשש לעין הרע...
-
להורים שלי סיפרתי ישר שידעתי
לכל השאר סוף חודש שלישי
-
בהריון הראשון והשני ההורים שלי ושל בעלי לשעבר ידעו מיד אחרי ההשתנה על המקלון. לכל השאר סיפרתי רק בחודש שלישי אחרי השקיפות.
בהריון הזה, בעלי הראשון שידע מן הסתם