התחלתי להכין את הדברים ללידה מתי אתן?? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למי שיודעת ולמי שלא אני ליאת אמא לנחמן מאיר הצדיק שאוטוטו בן 3 בע"ה חודש שמיני עם נסיכה בבטן את נחמי ילדתי בשבוע 37+2 התחלתי לכבס את כל החיטולי טטרה והבגדים הראשוניים בבן שלי המשפחה עשתה הכל איך אומרים חזרנו מבית החולים הכל היה מוכן עכשיו חמותי מרגישה לא טוב כ"כ אז אני התחלתי לעשות זאת מתי אתן מתחילות ??
4 תגובות
עמוד 1
עוד לא התחלתי... עוברת לאמא לתקופה והבית עוד בבלאגן של אחרי שיפוץ..
התחלתי שבוע 39 הייתי בתקופה מאוד עמוסה- סיימתי תואר
ילדתי בדיוק שבוע אח"כ
התחלתי לפני שבועיים ( בשבוע 36) הוצאתי הכל מהאיחסון מיינתי כיבסתי חכיתי שיגיע הארון שקנינו והיום ברוך ה׳ סיימתי לסדר הכל במקום. נשאר רק לכבס את כל הדברים החדשים שקניתי אבל זה יעשה רק אחרי שאלד בע״ה בשלום. ( אמא או חמותי )