היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תאכלי משהו מתוק. זה גם יעלה את הלחץ דם וגם אולי יגרום לו לזוז. ניסית לשתות משהו? מוגז(אולי גרפס יעזור)? חם? אולי זה יעזור לצילצולים....
אם כמה שעות תרגישי כך- אני בעד בדיקת רופא....
תרגישי טוב! בשורות טובות!
תאכלי ותשתי משהו מתוק קודם עוד מוקדם אולי הוא עוד ישנוני...
בטח לא אכלת ארוחת בוקר!
גב' יקרה! ההריון מזקין אותך?
אז לשתות ולאכול ואם לא עובר ללכת להבדק , בהריון הלחץ דם יורד גם ככה , אני כל חיי חיה עם 90/50 ככה שאני יודעת כל איזו תחושה את מדברת
לאלאלאלאלא אכלתי כרגיל בבוקר, אני לאיוצאת בלי א.בוקר מהבית
תשמעי תנסי להוריד את מפלס החרדה לא ברור למה צלצולים באוזניים וכן נשמע שמצריך בדיקה לשקט הנפשי לא יודעת אם יש קשר לעובר בכל מקרה הלחץ לא מוסיף תנוחי תנשמי עמוק נשימות מהבטן לא קצרות ומהירות תנוחי כמה שאפשר תאכלי גם מתוק ותהיי קשובה לבטן אם אין שינוי עוד לבדוק עוד טרם מחר לשקט הנפשי בעיקר בשורות טובות עדכני