כאבים בבטן תחתונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר,
    בת 31 ללא ילדים (הפלה בשבוע 8 - הפסיק הדופק לפני חצי שנה) והריון חוץ רחמי לאחר מכן. השאלה שלי היא: אני סובלת מגיל 20 מכאב בבטן תחתונה מצד ימין שמופיע באופן קבוע 10 ימים בערך לפני מחזור -נמשך כשבוע. יומיים לאחר הפסקה מקבלת ווסת. עשיתי כמעט הכל נראה לי : MRI, צילום בטן, אולטראסאונד, לפרוסקופיה אבחנתית שבה שללו אנדומטריוזיס. גלולות רק החמירו את המצב.
    אציין שבזמן ההריון גם המשיך לכאוב לי - לא באותם זמנים, אני מפחדת שזה יכל לגרום או יכול לגרום בעתיד להפלות נוספות. האם זה יכול להיות שכאב שאני חשה יכול לגרום לי להפיל כאשר ההריון תקין? אציין שהכאב מורגש מאזור השחלה - כך נראה לי ובגב התחתון בצד ימין גם. אודה על תשובתך
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אינני יודע ממה הכאב, אך הוא אינו קושר להפלות

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה