מטרנה וסימילאק -יש הבדל גדול?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז היום קניתי כבר מטרנה אני מתכוונת להחליף למאור מסימילאק הרריח שלו מסריח וכל הזמן נשאר גושים של אבקה בבקבוק וחוץ מזה הריח בקבוק מסריח פצצות הגעתי למצב שזרקתי בקבוק חדש שקניתתי של מאם יומיים אחרי הקנייה כי היה לו ריח מסריחחחחח ולא הבנתי שזה מהסימילאק..
    טוב אז תגידו לי בנות הם שניהם אותו דבר או שיש משהו שהוא יותר משמין או פחות ויטמינים וכו?<נראה שסימילאק יותר משמין..

10 תגובות
עמוד 1
  • לא נראה לי שיש הבדל.... שניהם אותו הדבר.. כל ילד אוהב משהו אחר..
  • ואיך מעבירים אותו ככה פתאום ביום אחד לתת לו מטרנה או בהדרגה גם סימילאק וגם מטרנה?

• אני מאד מרוצה ממטרנה אקסטרא קר

• קניתי מטרנה חלבית עכשיו נתתי לו פעם ראשונה עושה רושם שהוא אהב

• פשוט מעבירים ונותנים למערכת העיכול זמן להסתגל,
    גם אם יהיו לו גזים יותר מהרגיל בתקופה ראשונה לא למהר ולעבור לתחליף אחר
    אלא לחכות שמערכת העיכול תסתגל ותתרגל לתמ"ל החדש
    בהצלחה

• אני נותת לו עדיין סימיקול אז לא נראה לי שיהיה לו

• כל ילד ומערכת העיכול שלו.
    אני משתמשת עם מטרנה עוד מהבי"ח. זה מה שנתנו איפה שילדתי ואיילה אוכלת את זה יפה...

• גם אנחנו מרוצים מאקסטרה קר. הסימילאק הקציף נורא ולא אהבתי לנבור עם הידיים בשביל להוציא הכפית...
  • נתתי לו כבר 2 ארוחות מטרנה והוא זלל

• בתיאבון ולבריאות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה