היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות .. כותבת לכן בזמן הנקה ... אין ברירה אחרת .... הגוזל בן 3 שבועות ..כפרה על החתיך שלי ... והרי סיפור לידה:
ביום שישי חשבתי שמטפטפים לי מים והלכתי לביהח עם הפד הזה שזיהה ירידת מים . עשו בדיקה אמרו שזה סתם מיותר וחבל על הכסף. אבל כשבדקה פתיחה אמרה שיש פתיחה של 2. פתיחה פיזיולוגית הסבירה לי - כי כבר עברתי לידה . בסדר שיהיה . ואז למחרת ( שבת) מהצהריים הרגשתי צירים בקטנה .. לא סדיר ולא כואב במיוחד . כדי להגביר אותם הלכנו לגן שעשועים עם הקטנה . כשחזרנו הביתה הם התחילן להתגבר ....ותזמנתי כל 15-20 דקות ... בנתיים קראתי להוריי והרדמתי את הילדה . בנתיים הרווח בין הצירים הפך לז 7-10 דקות. אמרתי לעצמי "הוו ככה רציתי . צירים .. והילדה במיטה ... וזה בלילה " כשההורים שלי הגיעו הרגשתי שהצירים נעלמים .. מה זה התבאסתי ... פתאום הילדה התחילה להקיא במיטה . היינן צריכים לשטוף אותה ואז גם היא ראתה את סבא וסבצא בסלון ... בכלללללל היא לא הבינה מה קורה ...אז הייתי צריכה להשכיב אותה אצלנו במיטה ולשכב לידה עד שתרדם .... לקח כמעט שעהההה ןהצירים חזרווווו ... פחדתי לפספס אפידורל ... אז יצאנו לדרך ב 11 בלילה ... ב 11 וחצי מוניטור ובדיקה פנימית - פתיחה 3... זהו?!? התבאסתי! נכנסתי לחדר לידה .. הכרתי את המיילדת המקסימה שלי ..ביקשתי ממנה שתכין מראה .. כמו שאני אוהבת ... שאלה אם אני רוצה אפידורל .. אמרתי לה שאני מעדיפה למשוך קצת .....היא טענה שכדאי לי עכשיו כי המרדים פה ושלא יילך ךחדר ניתוח . טוב .. הסכמתי . הפעם כאב לי כל העסק הזה .. יותר מהפעם הקודמת אבל כמובן שעדיין שווה את זה . בשעה 1 בלילה כבר לא הרגשתי חלק גןף תחתון והפתיחה התקדמנ מה זה לאטטטטטט ... היה ממש משעמם ... בעלי נרדם קצת ... אמא שלי ואני פתרנו תשבץ.... המיילדת סובבה אותי מצד לצד לגרום לתינוק לרדת למטה . נתנו לי אנטיביוטיקה בגלל שיש לי gbs והןא עשה אןתי ממש חלשההה כל כמה דקות אמרתי ש אני מרגישה שאני עןמדת להתעלף ויש לי סחרחורת .. בסוף גם הקאתי נוזלים ...על הצד (כי לא יכלתי לקום).. ב 4 בבוקר פקעו לי מים ב 5 פתיחה 8. התחילתי להרגיש מין זרמים בבטן אמרתי "אויייי שיטטטטט .. האפידורל מתחיל לפוגגגכ .. הפחד שלי מתממש" בפתיחה 9 הרגשתי כבר לחץ בטוטאאא לא הבנתי מה קורההה ביקשתי מהק עוד אפידורלללל. המיילדת ואמא שלי אמרו לי שלא כדאי, אני כבר בסוף, והלחץ הזה זה התינוק רוצה לצאת .... המיילדת אמרה לי כשאני מרגישה קקי לקרוא לה .. צעקתי " עכשיו עכשיו קקי קקי .. יוצא לי .. עכשיט" התארגנה מהר .. לקחה שמן שקדים ... ןהביאה לי את המראה שביקשתי קודם. התחלתי ללחוץץץ והרגשתי את הלחץץץץ הזה + טיפונת כאבבב אבל כאב טובבבבב שגורם לרצות ללחוץ חזק יותר כמו בעצירות ... ב ב 6 לחצתי וב 6 ועשרים הוא יצא .. בלי קריעות וחתכים ( שימנה אותי בטירוף) ..ראיתי אותו יוצא . את כל התהליך ממש.... ויש לי גם בוידאו!!!!(ככה במקרה בעלי תפס).... נולד במשקל 3.080 ועשה קקי ביציאתו . עד שהשיליה יצאההה מאמאמיאה .. שוב לחיצותתתת ... בעעעע דומה לאיזה מוח פרוס לרווחה ... הנקתי אותו בחדר לידה ... ניקו אותי והלכתי ליולדות .. שמחה , מאושרת ... רטובה מקיא .. ועיפפה בטירוף!
אז שמו בישראל עודד . הברית עברה מקסים . הלכתי להוריי והדס היתה עם בעלי בבית .. בכיתי כל ערב ולילה ככשמעתי אותה בוכה או אומרת "אמא" . כשהיתה באה לבקר אצל הוריי - לא התייחסה אליי ..היה לי ממש קשה .. הרגשתי שאני נוטשת אותה ובכיתי המוןןןןן(יש פה גם קטע של הורומונים .. טיפה ... )
כשחזרתי הביתה אחרי הברית כבר שמחה לראות אותי בבית ולאט לאט נפתחה וגם חייכה יותר ( משהו עבר עלייה בשבועיים שלא הייתי .. ממש הרגישה בחסרוני)
עכשיו ברוך השם היא באה מהגן ישר מחפשת בעגלה .. מנסה לדחוף מוצץ בכוח .. במקלחת היא לא מבינה מה זה האיבר החדש שצץ פתאום חחחחח לומדים להתנהל עם 2. לא קל .
זהו . זה הסיפור שלי . התחלתי ב 12 בלילה ןסיימתי עכשיו ברבע ל 6 בבןקר..... הסיפור הכי ארוך אבררררר
16 תגובות
עמוד 1
מזל טוב הרבה נחת! איזה לידה מהממת ב"ה!
ב"ה שהכל עבר חלק!
איזה סיפור מיכלוש!!! מזל טוב, תגדלי אותם בנחת
חחחחח כבר ברגעים הראשונים הראה לכם מה הוא חושב על העולם המון המון מזל טוב אושר ובריאות
חחחחחחח מצחיקה כרגיל הרסת אותי התגעגעתי לתיאורים שלך בפעם המיליון בשעה טובה ושם מקסים
מזל טוב
חחח איזה הומור יש לך חבל על הזמן
מזל טובבבבב בשעה טובה ומוצלחת!!
מזל טוב
המון מזל טוב שתגדלו את הנסיך בנחת אושר בריאות והרבה אהבה
סיפור לידה מקסים מזל טוב שיהיה בשעה טובה תגדלו אותו בנחת ובאושר