היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי לכולן :-) אז ככה, אני ביום ה- 24 ל- cycle שלי שבד"כ נמשך 26 ימים. בימים האחרונים אני חווה סימני הריון (כבר ילדתי בן, כך שאני יודעת איך הגוף שלי מרגיש בהריון) כמו כאבים בחזה ומיחושים בבטן התחתונה (התחיל כמה ימים אחרי הביוץ, ומופיע מאז לסירוגין). לפני שאתן קופצות עליי, אני יודעת שעוד מוקדם לבדוק כי אני אפילו לא באיחור, אבל כפי שרבות מכן הרגישו/ מרגישות, קשה נורא להחזיק ולדחות סיפוקים... אז.. שלשום (4 ימים לפני מועד הוסת המשוער), ביצעתי בערב בדיקת הריון של מקלון הזהב. רק כעבור כמה שעות הופיע פס נוסף, לא מאוד חזק אבל לגמרי ברור (בחלון הבדיקה כמובן). אני ביולוגית במקצועי, ויודעת מה המשמעות של קישור נוגדן-חלבון. ועל אף שיש לעיתים קישור לא ספציפי (ולפיכך תגובת צבע), קשה לי להאמין שיש משהו בשתן שלי שנקשר באופן לא ספציפי כל כך חזק בבדיקת ההריון - כבר עשיתי כמה בדיקות בעבר, וזה מעולם לא קרה. בבדיקות שעשיתי בחיי, אם לא היה הריון, לא היה צבע גם אחרי יממה. מצד שני, הבוקר ביצעתי שוב בדיקת מקלון הזהב (יומיים לפני מועד הוסת), עם השתן הראשון של הבוקר, ועכשיו כשעה אחרי, עדיין לא מופיע פס נוסף. יכול להיות שכמו בבדיקה שלפני יומיים, גם בזו אני אראה פס שיופיע עוד כמה שעות, אבל אני בעצם משתגעת מאי-הודאות... או במילים אחרות - האם מישהי חוותה משהו כזה ויכולה לספר לי מנסיונה? כן הריון? לא הריון? מה הסיכויים?? (ברור לי שאינכן נביאות והדרך היחידה לדעת היא בבדיקת דם ו/או להמתין לאיחור, אבל אני צריכה קצת תמיכה...). תודה!!!
6 תגובות
עמוד 1
היי מקסימה, ברוכה הבאה!! מקווה מאוד בשבילך שתקבלי תשובה חיובית בעוד שלושה ימים בבדיקת דם - אל תעשי עוד בדיקות ביתיות.. חבל על הכסף שלך!
מאחלת לך קליטה מהירה וטובה, שבסופה תצאי עם ידים מלאות ושמחה ענקית לך לבעלך לקטנציק שלך :)
בשורות טובות! תעדכני!
היי
תעשי בדיקת דם לדעתי הכי נכון ותיקראי את ההוראות של הערכה לבדיקת הריון ותיראי שרשום שם שלא להתייחס לתוצאה שהיא אחרי 15 דקות משהו כזה... אז שעה אחרי נראה לי לא אמין בכלל בדיקת גם תתן לך את התשובה בהצלחה ותעדכני
אז עשיתי הבוקר בדיקת דם... כשאקבל את הערך (דרך האתר של מכבי) מבטיחה לעדכן. אגב, גם בבדיקה השניה שעשיתי הבוקר, אחרי כמה שעות הופיע פס (הפעם חלש מאוד). הבנתי שבדיקות הריון של "מקלון הזהב" נחשבות מצוינות ולכן אני לא מבינה איך יש כזה קישור לא ספציפי לנוגדנים שעל המקלון (אם זה לא הריון). אם זה כן הריון, זה אומר משהו לגבי חוק ה- 10 דקות של הערכות הביתיות... בכל אופן, אעדכן ותודה רבה!!!
תבדקי תבדקי... אני עשיתי גם דרך מכבי בדיקה בסביבות 7:30 בבוקר וכבר ב-14:00 היה תוצאות...
בהצלחה!!
היי, קודם כל שיהיה בהצלחה!!! רציתי רק לעדכן ששמעתי בעבר שהורידו את מקלון הזהב מהמדפים כי הראה תשובות חיוביות שגויות.. להבא לא להשתמש בחברה זו..