יקירתי, אני מצטערת שלא הספקתי לחזור אלייך.. חזרתי בסוף יום מהעבודה גמורה...
תקשיבי, את לא מוותרת כל כך מהר!! את בטח זוכרת שסיפרתי לך לפני שהתחלת את האיקקלומין (חודש לפני כן) שהלכתי לאיזו רופאה בכירה (ראש המחלקה בהדסה ע"כ), והיא אמרה לי שהרבה פעמים חודש ראשון עם איקקלומין (הורמונים בכלל) זה לא מצליח, כי הגוף חוטף שוק מההתערבות ההורמונלית, ושזה ממש נורמאלי, וזה באמת נראה שהגוף שלך היה קצת בהלם מזה... אז לא הצליח פעם ראשונה, תנסי לפחות עוד פעם אחת לפני שאת מתייאשת מזה.. המון המון בנות שאני מכירה, נקלטו בזכות האיקקלומין, זה כדור שהרבה פעמים מחולל נפלאות, וזו הדרך הכי קלה ופשוטה, בלי זריקות, בלי שום התערבות כדוגמת הזרעות וכמובן שאיבות, החזרות וכו'.. תכל'ס.. מה ההבדל בין זה לבין הפסקה??? הרי גם אם תהיי בהפסקה, אי אפשר להפסיק לצפות לזה, לייחל לזה, להתפלל שלא יגיע המחזור.... חמישה ימים תקחי כדור, תלכי פעם אחת למעקב (תכל'ס, לא כזה נורא אם תלכי רק פעם אחת... במקרה ככה יצא לי בחודש שנקלטנו...). העבודה, מה לעשות, ודאי לא מקום ראשון בסדר העדיפויות, ולכן, אני לא אומרת שאת צריכה לחפף, אבל את בטח לא צריכה להגדיל ראש במיוחד אם זה לוקח לך אנרגיות שאת צריכה בשביל כל התהליך הזה, את תראי שכולם יסתדרו... אהובה, הכל יגיע, תדמייני את התינוק שלכם יושב ותוהה לעצמו עד כמה תלחמו בשבילו, ותראי לו מה זה!!! אל תשכחי, שזו רק תקופה, והיא עוברת, ובסוף כל מחיר נראה שווה... וואו חפרתי את החיים... מליון חיבוקים!