מעדכנת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שוב קיבלתי. אפילו לא נתן לי להיות בספק :(
    בלילה לפני השינה הרגשתי שהחזה שלי חזר לעצמו, כבר לא כאב כמו קודם ואמרתי לבעלי שזה מגיע - בבוקר כבר דיממתי :(

אוף :(
    אני ביום 31... עבר לי מהר.
    לא יודעת אם יש לי כח לעוד סבב. נראה לי שנעשה הפסקה. :-|

בשורות טובות לכל המצפות!
15 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    מבאס זה נכון,
    אבל צריכים להסתכל קדימה, עכשיו נכנסת לחודש חדש, שזה ניסיון חדש,
    אם את זקוקה להפסקה אז תיקחי...
    אגב, עשיתם הזרעות החודש? עם הורמונים?
  • רק הורמונים. בלי הזרעה.. :-\ אוף הינו יחד בדיוקקק בביוץ אזז למה? למה ? :(

לילו מה איתך?
  • מאמי אל תתיאשי!!! מבינה אותך אני כבר 9 חודשים עם הורמונים ומעקבי זקיקים....זה כבר נמאס :) אבל אין ברירה, למה הפסקה? תני את כולך, התוצאה תהיה שווה את זה :)

אולי תבקשי החודש עם הזרעה...הסיכויים יותר טובים

איה
  • אני מרגישה שאני בלי כוחות. עייפה כ"כ ומיואשת בטירוף.
    מרגישה שאין טעם להמשיך את זה ושזה לא מצליח.. :(
  • שירה יקירתי
    אני חייבת לרשום לך כמה דברים בכנות ומכול ה-
  • אוראלי, כשאמרתי אין טעם התכונתי לאיקקלמין לבד..
    אני מרגישה עייפה ומיואשת, זה יעבור לי בעוד יומים שלושה..
    גם לפני חודש כשהתחלתיהייתי מפורקת ובגלל זה היה לי כ"כ קשה.
    אני מוצפת בעבודה ואולי זה גם מה שמפריע לי.
    אני יודעת שאם נצא לחופש זה יעזור אבל כרגע אני עם בחורה חדשה והכל נופל עליי ואין מצב בכלל שיתנו לי חופש :(
  • למה הורמונים בלי הזרעה?
  • מבינה את ההרגשה שלך
    אין ככ איך לנחם במצבים האלה אחרי חודשים של ניסיונות וציפיות ושהבועה מתנפצת אני רק יכולה להגיד לך שבסוף זה משתלם ואסור אסור להתייאש זה מעייף ומעצבן כי יש כאלה שככ קל להן ויש שעוברות גיהנום עד שמשיגות הריון אבל בסוף זה שווה הכל אל תתיאשי יום יומיים תאספי את עצמךולסבב חדש בהצלחה

נרקיס
  • מאמי איקקלומין זה טיפול טוב! המטרה היא להשיג ביוץ והשגת!!!!
    אולי כדאי לבקש הזרעה כדי שתרגישי שזה יותר אפקטיבי.....
    הכל יהיה בסדר
    כמו שאוראל אמרה לכל אחת לוקח זמן מסויים אבל בסוף 99.99999% נקלטות!!!!!

איה
  • כמה זמן את עם איקוקלמין??? אותי הרופאים משכו יותר מדי זמן רק עם זה ובלי הזרעות ובלי כלום.
    אמרתי את אותו משפט שאת אמרת...שאין טעם להמשיך והנה ברוך השם נכנסתי להריון ובייצתי באופן טבעי דווקא בעת הפסקה מטיפולים
    בעזרת השם שהחודש יהיה החודש שלכן
  • יקירתי, אני מצטערת שלא הספקתי לחזור אלייך.. חזרתי בסוף יום מהעבודה גמורה...
    תקשיבי, את לא מוותרת כל כך מהר!! את בטח זוכרת שסיפרתי לך לפני שהתחלת את האיקקלומין (חודש לפני כן) שהלכתי לאיזו רופאה בכירה (ראש המחלקה בהדסה ע"כ), והיא אמרה לי שהרבה פעמים חודש ראשון עם איקקלומין (הורמונים בכלל) זה לא מצליח, כי הגוף חוטף שוק מההתערבות ההורמונלית, ושזה ממש נורמאלי, וזה באמת נראה שהגוף שלך היה קצת בהלם מזה... אז לא הצליח פעם ראשונה, תנסי לפחות עוד פעם אחת לפני שאת מתייאשת מזה.. המון המון בנות שאני מכירה, נקלטו בזכות האיקקלומין, זה כדור שהרבה פעמים מחולל נפלאות, וזו הדרך הכי קלה ופשוטה, בלי זריקות, בלי שום התערבות כדוגמת הזרעות וכמובן שאיבות, החזרות וכו'.. תכל'ס.. מה ההבדל בין זה לבין הפסקה??? הרי גם אם תהיי בהפסקה, אי אפשר להפסיק לצפות לזה, לייחל לזה, להתפלל שלא יגיע המחזור.... חמישה ימים תקחי כדור, תלכי פעם אחת למעקב (תכל'ס, לא כזה נורא אם תלכי רק פעם אחת... במקרה ככה יצא לי בחודש שנקלטנו...). העבודה, מה לעשות, ודאי לא מקום ראשון בסדר העדיפויות, ולכן, אני לא אומרת שאת צריכה לחפף, אבל את בטח לא צריכה להגדיל ראש במיוחד אם זה לוקח לך אנרגיות שאת צריכה בשביל כל התהליך הזה, את תראי שכולם יסתדרו... אהובה, הכל יגיע, תדמייני את התינוק שלכם יושב ותוהה לעצמו עד כמה תלחמו בשבילו, ותראי לו מה זה!!! אל תשכחי, שזו רק תקופה, והיא עוברת, ובסוף כל מחיר נראה שווה... וואו חפרתי את החיים... מליון חיבוקים!
  • אווייש איך אני מבינה אותך!!!
    אני עכשיו אחרי הזרעה שניה עם איקוקלומין בעוד שבוע אוכל לעשות בדיקה....
    אני בעבודה כבר מזמן לא מרוכזת...
    אין מה לעשות הראש חושב ודואג והבטן נפוחה והחזה כואב...
    אני מנסה לפחות בזמן העבודה קצת לנקות את הראש....עד כמה שאפשר...
    מאחלת לך המון המון בהצלחה!!!!!!

"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר
    תפילותייך מתקבלות שם במרומים
    אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך
    שבוקעות את כל הרקיעים "

• מקסימות אחת אחת!
    תודה רבה על התמיכה! עזרתן לי מאוד!
    אתמול הייתי אופטימית יותר. והיום הרבה יותר כבר :)
    קיבלתי מרשם חדש לאיקקלמין - חודש שני. נקווה שיצליח בלי הזרעה.
    במידה וזה לא יצליח יש לי תור למומחה פריון בפ"ת בעוד 3 שבועות!
    נקווה מאוד לשמוע בשורות טובות קודם ;)
    אתמול הייתי בבית, כאבי מחזור מטורפים - הרבה יותר מבד"כ הרופא אמר שכנראה זה בגלל הציסטה שמתחילה להעלם!
    הבעיה שאני גם משלשלת :-|| לא הכי נעים.. נקווה שיעבור מהר!

יום מקסים ושוב תודה על התמיכה!
  • תרגישי טוב מאמי. ובשורות טובות.
  • מתוקה מחבקת אותך מרחוק ואני וגם הבנות האחרות שכאן מבינות אותך היטב , זה בהחלט קשה ולפעמים אנחנו אומרות דיי נמאס כמה אפשר ואז מבינות שזה בכלל לא אופציה להרים ידים , אני מאחלת לך ולכול הבנות כאן 9 חודשים עגולים ומדהימים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה