היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מישהי ממכבי - רופא פריון מאזור המרכז? פ"ת, ת"א, הוד השרון, נתניה אפילו. הרופא שחשבתי לעבור אליו עובד יומים בשבוע בפ"ת שעתיים בלבד!!! שני ורביעי ב9-10!
9 תגובות
עמוד 1
אני ממליצה לך מאוד על דק' ברקוביץ, הוא מקבל בגבעת שמואל, עובד סביב השעון עד השעות הקטנות של הלילה מדי יום! הוא לא האיש הכי סבלן בעולם.. אבל רופא תותח על - תעשי עם עצמך את ההחלטה מה עדיף לך. הייתי מטופלת אצלו כשנה ובשעה טובה נקלטתי מIVF שני. גם מחו"ל הוא הגיב לבדיקות ונתן הוראות - מסירות על! שיהיה לך בהצלחה!
יש לי רופא פרטי להמליץ לך... בעלך באיזה קופת חולים? כי אם בכללית זה 100 שח לפגישה
איה
בעלי בכללית :)
אם יש לו כללית מושלם אז מגיע לך 3 פגישות מומחים בשנה אני מטופלת אצל איתי בר חווה הוא מאוד מקצועי !!
איה
אני גם שמעתי דברים מעולים על בר חווה וגם יצא לי להיות בקליניקה שלו במקרה והיא ממש כמו ספא (זה גם חשוב...) אני מכירה מישהי שעשתה 12 הזרעות ו 5 הפריות והגיעה אליו, ובבדיקה הראשונה הוא ראה שיש אצלה משהו שפתיר בניתוחון קטן ואף אחד לא שם לב לפני! עשתה את הניתוח ונכנסה להריון...וגם לי אמרו שם ( לפני שהלכתי למשיח כמעט הלכתי אליו) שיש החזר ומשלמים 100 שח. נראה לי ששווה לך :)
תשמעי אמנם לא נקלטתי ב2 הזרעות אחרונות אבל אני סומכת עליו וזה לא פחות חשוב הוא הציע לעשות הזרעה נוספת ואם לא לעבור להפריה....לא מושך את הזמן ומאוד מקצועי
איה
שמעתי גם על ד"ר ברקוביץ מגבעת שמואל, שמסור מאוד ושיש לו תוצאות, אם את רוצה לשמוע עוד פרטים אני יכולה לברר..
קבעתי לרופא מפ"ת - הרופא שהייתי אצלו המליץ לי עליו. הוא גם עשה לי את אחת המעקבים והוא באמת היה בסדר :) עוד חודש עם איקקלמין בלבד וא"כ אם לא יהיה שינוי נתחיל טיפוליישן.. :-| בהצלחה לכולנו! תודה על הכל מקסימות!