מישהי מוכנה להסביר לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה יש ביובל המבולבל שכל כך מהפנט ילדים????
    חחחחח ליעד שלי הכי היפר בעולם! איך שהוא רואה את יובל פתאום הילד משתנה לנגד עיניי.. שר איתו את שיר הםתיחה ואז מסוגל לשבת ולראות את כל התכנית עם פה פעור בלי להוציא הגה!!!!
    אני חייבת לגרום ליובל הזה לבוא לגור אצלנו..חחחחחח
9 תגובות
עמוד 1
  • זה ייצא לך יקר- יובל גובה מינימום עשרת אלפים שקלים לשעה.
    שלושת הילדים שלי מכורים אליו והתכניות שלו, יחד עם האביזרים הנלווים הם אחלה משתיקי קול ומרגיעי בכי אצל שלושת המוסקטרים שלי.

• אוו ווה עשרת אלפים?
    נראה לי שנמשיך לראות אותו על המסך..
  • חחחחחחחחחח כן! תמשיכו לראות אותו באמת על המסך

• חחחחח
    הבת שלי מכורה מכורה ליובל המבולבל
    גם לפני השינה שהיא כבר במיטה רוצה שאני ישים לה בטלפון יובל המבולבל

• פעם הוא היה עושה ארועים פרטיים
    היום ארועים פרטיים אצלו זה התנדבות אצל ילדים שזקוקים לו באמת
    ותכלס הוא מהפנט גם אותי

• חחחחחחחחח כן הוא חמוד לגמרי ... הקול שלו הורס אותי חחח
  • שמואל רצה שנזמין את יובל ליום הולדת 3- מצאתי את המספר האישי של יובל באינטרנט - הוא התנצל ואמר שהוא כמט ולא מופיע באירועים פרטיים בגלל סכום לא שווה לכל נפש- ושאלתי כמה והוא אמר לי מינימום עשרת אלפים שקלים. אבל הוא נחמד ונתן לי את המספר של המזכירה שלו כדי שתשלח לילדים ברכת יום הולדת אישית- הילדים שלי מכורים ליובל ושחם כבר אומר מגיל שנה מבולבל (חכם ש אימא!!!) אין אביזר של המותג יובל המבולבל שאין אצלי ועכשיו לפחות כפול שלוש...
    מזל שאפשר לראות אותו בחינם באינטרנט....

• גם אני לא הבנתי את הקטע, כל הילדים הקטנים אצלנו במפשחה מהופטנים ממנו,
    רואים שוב ושוב את אותם סרטונים ורוקדים באושר לצלילי השירים שלו, אני בהלם...
  • למה יום אחד הראתי למאור יובל והוא מזה אהב אמרתי בטח אם היה את זה בתקופה שלנו זה היה סבבה רצח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה