היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וגם עמסת סוכר 50 כן זה מוקדם לשבוע שלי אבל בגלל שבהריון עם אוריה הייתה לי סכרת אז הרופא ביקש שאני יעשה אותה כבר. וגם חלבון עוברי עשיתי אבל אחות הלחיצה אותי היא אמרה שזה לא 100% ובמידה וחלילה זה לא תקין אז אני יצטרך לעשות מיי שפיז אפילו שזה קצת בשבוע מתקדם אז אמרתי לה שבשקיפות וסקירה הכל היה תקין ואז היא ענתה אז מצויין. ממש הלחיצה
4 תגובות
עמוד 1
נכון... אלו רק בדיקות סקר והכי מדןיק ב100% זה מי שפיר אין טעם לעשות אם כל הבדיקות תקינות
זו בדיקת סקר ולדעתי היא סליחה על הבוטות בדיקה מטומטמת שמטעה המון נדים לפה או לפה לדעתי צריך להוריד אןתה מסל הבדיקות לא אוהבת אותה אישה שרוצה לדעת בוודאות אם הכול תקין שתעשה מיי שפיר זאת דעתי בכול אופן
אל תכנסי ללחץ מיותר אם הסקירה וכו תקין אין מה לדאוג הרופאים עושים כיסוי לעצמם , גם אותי שלחו לעמסת סוכר 100 ואקו לב עובר ובה הכל יצא תקין ואפילו מצויין ... בגלל ריבוי קל של מי השפיר !
ודרך אגב אין בחלבון עוברי תקין או לא תקין זו בדיקת סקר בלבד!!!!!