דיכאון...בגדים...דיכאון.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש באין כניסה.

15 תגובות
עמוד 1
  • אז לכי לרמי לי או חנויות הריון אלגנטיות ותקני שם ... יש גינסים יפים עם פס גומי .

• יש גם בגדי הריון מחוייטים ואלגנטים
    כמו שאמרו לפני רק עם גומי למשל כדי שיהיה נח
    יש טוניקות לא של הריון שלובשים אותם וזה מטשטש- זה מה שעשיתי שיצאה לי בטן בשבוע 10

• היום בדיוק הגעתי למסקנה (אחרי שהסתכלתי על הפירוט של כרטיס אשראי) שזו תקופה מאוד חסכונית, כי פשוט אין כוח כלום, ובטח לא לקניות!
  • תקופה ממש לא חסכונית!
    לפני פחות מחודשיים עשיתי קניה ענקית של ג'קטים וחליפות!!!!
    בויזה עדיין יש את התשלומים.....

• יש ב- H&M בגדים יפים
  • צפתי- בגדים שמתאימים לבטן הריונית????
  • כן, יש מחלקה שלמה רק של נשים בהריון...
    יש שם הכל, אני קניתי שם בהריון שלי
  • חפשי בגוגל "אמבריא", זה בשד' רוטשילד. נראה לי בהחלט שווה ביקור
  • יופי!

• היום כל מה שהולך הוא רחב וארוך, קני כמה חולצות/טוניקות במקומות כמו אנגר, פוזה, וכאלה ותמשיכי לשים ז'קטים פתוחים...אין מה לעשות, כשאנחנו בהריון
    באופן אוטומטי כל הטעם והמלתחה משתנה...חחחחחחחח
  • תהיי חזקה!
  • אני לא קונה בגדי הריון בחניות לבגדי הריון , קונה מכל חנות אחרת בגדים יפים אחרים הרבההרבה חולצות שצמודות רק בחזה ואז הם נשפכות ובהריון עוד יותר יפות
    קניתי ג׳ינס גזרה נמוכה ממנגו שלמעלה הוא עם גומי. מהחנות תמנון מכנס קצר רגיל רוכסן כפתור אבל הוא נמוך ונסגר מתחת לבטן , בזארה גם מחפשת דברים שהיו לי בשימוש גם אחרי הלידה
    המכנס ההריוני היחיד שקניתי קצר זה מh&m במחלקת הריון מאוד נוח וחורשת עליו
    אני מוצאת בכל מקום חולצה גופיה וכאלה לא מתרכזת בכלל בחניות הריון ומודה מעולם לא נכנסתי באף הריון !

• האמת שעד עכשיו הייתי בהריונות עם שמירה מחודש רביעי ועדיין לא יצאה הבטן
    אז לא היתה לי בעיה.הייתי שמה איזה טוניקה ושלום!
    אבל עכשיו לעבודה אני צריכה להתלבש...
    או שאבקש שמירה וזהו!

• יש מלא מקומות שאפשר למצוא אחלה דברים

מאיפה את? יש בנגבה ברמת גן חנות פצצה

בפול אנד בר מצאתי כמה טוניקות מגניבות

ממש לא קשה למצוא! מה עם רנואר? גאמפ? קרייזין ליין? מיקס אנד מאטש?
    בקניון הזהב יש גם
    פייס: ortal_hori

• אני רואה שאני צריכה לעשות סיבוב נוסף בקניון...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה