אהההההההההההההה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כינים

12 תגובות
עמוד 1
  • מגרד לי עכשיו בראש רק מהמחשבה....
  • במקלחת, שימי לה מלא מרכך ואז מסרק סמיך כמה פעמים
    הן מחליקות בשנייה.

• אוי לא לי היה כמעט שנה! כל פעם הבן שלי הדביק אותי והבת שלי הדביקה אותי, זה היה סיוט! אני ממש בחרדות שאני רואה שאחד מהם מגרד בראש.

]
  • קודם כול תחליפי לה מצעים ומגבות ישר לכביסה תעשי לה את הטיפול דתהיה נקייה והמלצה שלי אני עושה את זה לבת שלי והיא לא נדבקת יש בקבוקון בסופר פארם שנקרא כי- מט זה עדוי מחומרים טבעיים ויש בו רוזמרין כול יום לפני הגן תדפריצי לה שפריץ אחד על הקרקפת שימי קצת ביידים דלך תעשי ודימי לה מאחורי האוזניים זה יישמור לה על ההגיניה של הראש והיא לא תידבק ותישתדלי לחפוף לה את.הראש בשמפו שתמיד מכיל רוזמרין אל תתרגשי אין כמעט ילד שהכינים לא פוסחות עליו שיהיה בהצלחה
  • תכשיר נגד כינים
    ללכת לגן עם שיער אסוף וגם שמן רוזמרין לטפטף בכל בוקר על השיער - זה מרחיק

• וואי וואי

• סופר פארם יש לך את כול התכשירים נגד כינים וגם שמן רוזמרין תקני מה שהצעתי לך את הכי- מט הוא מעולהההה
  • רשמתי לפניי

• כל מה שמכיל רוזמרין יהיה טוב למניעה. אני משתמשת בסרקל- הרווחתי שניים במכה גם סירוק קל וגם מניעת הידבקות.

• מעיין טפו טפו שרדה כמה סשנים של כינים בגן השנה........
    לא יודעת אם במזל או טיפול מונע... אני שמה לה אחרי המקלחת סרקל רוזמרין זה מקל על הסירוק וגם הכינים שונאות את הריח שלו....... וגם אוספת לה את השיער צמוד צמוד לראש, נניח קוקו גולגול צמוד לראש, או צמה צפופה צפופה שיהיה קשה לכינים להיכנס לשיער שלה
  • יו רק מלקרוא אני מתגרדת עכשיו!!!
    אני התחלתי לפני חודש כשזה היה אצל ליה לחפוף לה בשמפו של כינה קייר (של מורז) זה גם לטיפול נקודתי וגם למניעה. טבעי כמובן.
    אגב, כינים הם הדאגה הכי פחותה שלך עד כמה שזה נשמע הזוי. בייצים זאת הבעיה העיקרית!!!!
    טפו טפו טפו עד עכשיו זה לא חזר אצלה!

בריאות ואהבה!
  • סרקל עושה יופי את העבודה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה