צריכה עזרה ממנוסות הנקה (eski) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין לי מנוחההה הוא גר לי על הציצי ..
    הוא אוכל כמעט שעה שעה +
    כי הוא מתנתק הרבה .. דוחף לי את הציצי .. משתולל מתחבר מתנתק ... נרדם ...
    יוצא שבין הנקה להנקה עוברות שעה שעתיים גג ..

הוא לא יודע למשוך שינה .. ישן שעה - שעה וחצי גג

אפילו שבעלי נותן סימיחאק קומפורט פעם 1 בערב 90 סי סי - הוא לא מושך שינה ואחרי שעה וחצי שעתיים שוב מחפש ...

צריכה עזרה כי אני מיואשת ובא לי להפסיק להניק כבר!

9 תגובות
עמוד 1

• אני חושבת שמדובר בגזים...
    זה מתחיל בגיל הזה והם דורשים למצוץ כי זה מאוד מקל.
    אגב,
    בחודש הראשון אני זוכרת שגם תהל הייתה דורשת המון
    וגם הייתה נרדמת תמיד.
    אני הייתי מניקה לפי דרישה, לא פשוט אבל זה מתאזן בסביבות החודש+.

אגב פטריה תבדקי בסביבות החצי שעה לאחר הנקה
    עם גאזה או קיסם אזניים. אם השכבה הלבנה על הלשון לא יורדת, סביר להניח שמדובר בפטרייה
    לנו נתנו משחה לשתינו אבל אמרו לי מראש שזה מאוד שכיח
    ויכול לחזור שוב ושוב

אבל זה כן מציק להם בהנקה.

• היינו אצל הרופא ילדים לפני יומיים
    היא בדקה לשון קשורה ובדיקה כללית .. היא לא אמרה כלום ..
    אם היתה פטריה היא היתה רואה לא?

• צריך לבדוק... עם הגאזה
    כי אחרת זה נראה כמו שכבה לבנה של חלב.

אבל שוב, זה יכול להיות גם הגזים וכו'ל

• מיכל היה לי ככה בדיוק עם הגדולה
    אחרי חודש בערך ההנקה התבססה טוב וזה הסתדר
  • מוכר..מוכר...

• רק עכשיו חזרתי הביתה (מזל שזה פעם אחרונה שלי במרפאת היי ריסק אחרת הייתי מתחרפנת)
    מיכלוש
    האמת קצת קשה לי להגיד לך מה יכול להפריע לו , יש כמה אופציות
    1. לשון קשורה (רופא ילדים לא ממש מבינים בזה ! שלי היה עם לשון קשורה קלאסית ורופא ילדים שלו התעקש שאין לו והוא רופא בכיר בתל השומר)
    2. זרם חזק אצלך מה שגורם לו להתנתק לעיתים קרובות , ואולי במקום חלב הוא רוצה רק למצוץ ואז כשיוצא חלב הוא מתעצבן ומתנתק
    3. אם נתת כבר בקבוק ,אז יכול להיות שיש לו בילבול פטמות ואז הוא מנסה לינוק כמו מהבקבוק ולא מצליח ובגלל זה מתנתק
    כמו שאמרו לך גם שלדעתי אין כל כך טעם להפסיק להניק כי גם עם בקבוק את אומרת זה לא נפתר והוא לא ישן יותר עם סימילאק , לגבי הנקות ארוכות אז עוד מעט זה יעבור ,זה אמור להתקצר ,בנתיים שבעלך יעזור לך בלילה ויתן בקבוק אולי .
    תנסי גם מוצץ אולי זה מה שירגיע אותו קצת ואז הפער יגדל . יועצת הנקה שתראה את הלשון שלו ,וגם את ההנקה שלו ,אולי הוא לא יונק בצורה יעילה .
  • בטיפת חלב ראו איך הוא יונק ושיפרו משמעותית את ההאחיזה שלי בו ואת התפיסה שלו בשד- ואני ממש מרגישה זרמים זרמים.
    יוצא לו חלב מהפה כשהוא מתנתק אז אני מתארת לעצמי שאולי הזרימה חזקה...
    לגבי הבקבוק- אנחנו נותנים במאונך בכוונה כדי שהוא יתאמץ להוציא את החלב... ואנחנו משתמשים בטומי טיפי.
    אני מנסה לתת מוצץ לפני שאני נותנת הנקה ויש פעמים שזה עובד יש פעמים שלא.
    ועם כל העזרה של בעלי- הוא איתו מ 8 בערב עד 12 בלילה (שאז אני עם הגדולה)
    אז יש לי בדיוק שעתיים שינה- אבל אח"כ כ-ל הלילה הוא איתי בחדר והוא מנמנם ומחפש.. מנמנם ומחפש.
    ואין לי זמן להשלים שעות שינה כי הוא ישן רק שעה ולי לוקח 20 דקות להירדם ואז אני קמה עייפה יותר ומתוסכלת יותר...

• אז אפשר אולי לשפר את הזרימה... לי הייתה זרימה מאוד חזקה עד להשתנקויות וגם איתמר היה מתנתק כל הזמן בזמן ההנקה בגלל הזרימה !
    מה שעזר לי זה להיות בשכיבה כשהוא עליי בטן אל בטן וככה הנקתי כשהוא שוכב עליי .. זה שיפר את העניין של הזרימה והתנתקות שלו ,אגב זרימה חזקה יכולה להגביר גזים בגלל שהוא מתנתק ובולע המון אוויר ...
    אולי תנסו לשנות את הסדר ? שבעלך ירדים את הדס ואת תהיי בנתיים עם התינוק ואז בפעם הראשונה שהוא קם בלילה בעלך יגש אליו ובפעם אחרי זה את ...זה משהו זמני ואמור לעבור ,את לא יכולה להיות סופר וומן , תביאי לך מישהי בצהריים שתשמור עליו ואת תשני !!! אחרת תתמוטטתי ולא משנה מה הוא יאכל ,סימילאק או הנקה זה בכלל לא קשור , העניין הוא שינה שממש ממש חסרה לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה