מנשא לתינוק?!? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם קניתם? באמת יוצא להשתמש בו הרבה? או לפחות מספיק?
    לקנות כבר עכשיו או אחרי הלידה? מאיזה גיל השתמשתם ובאיזה סוג?
    אמא שלי רצתה שאני אקנה את של סטוקי כי קניתי טת העגלה שלהם... אבל נראה לי מוגזם בטירוף 800 שח למנשא, מה גם שאין לי מושג כמה אשתמש בו
    ואז קראתי שלהתחלה בכלל עדיף מנשא בד שהתינוק שוכב ולא כזה שהוא ״עומד״ עם רגליים לצדדים...
    עצות? ועל איזה דגם/חברה אתן ממליצות?

10 תגובות
עמוד 1
  • לי יש 2 מנשאים.
    האחד של חברת בייביביורן - עם הפנים לכיוון ההורה או החוצה אבל ניתן ללבוש רק על מקדימה. מגיל לידה ועד גיל שנה (אני התחלתי להשתמש בו מגיל 3 שבועות)
    השני של חברת ארגו - עם הפנים אל ההורה אבל ניתן ללבוש אותו גם על הגב. מגיל 4 חודשים ועד 20 קילו. אני משתמשת בו אחרי גיל חצי שנה - שנה ועד שהם מסכימים לשבת במנשא.
    אני חורשת על המנשאים. יצא לי כבר כמה פעמים שהיתי לבד עם 2 מנשאים - אחד מקדימה ואחד על הגב.
    לסופר עם המנשא, טיול עם הכלבים עם המנשא, טיולים עם המנשא
    לפעמים יציאה לעיר עם המנשא.
  • שמעתי של בייביורן פצצה, ראיתי אותו על חברות ויש להם תמיכה מעולה לגב של ההורה (לא פחות חשוב מהתינוק...) אפשר להשיג אותו ביוקר פה בארץ (ראיתי אותו ב-700-900 ש"ח) או את יכולה להגיד למישהו שיביא לך אותו מארה"ב אם יש לך או חפשי באיביי
  • האמת שאני לא זוכרת באיזה השתמשתי (נראה לי של אינפנטי) והוא מה זה היה שימושי! בעיקר כשהייתי צריכה לקחת את הבכור מהגן והסתבכתי עם העגלה של הפג פרגו המעצבנת שהייתה לי חחחח.. אז הייתי שמה את יקיר במנשא - ויצאנו לדרך
  • אני התלבטתי המון. המון המון המון

לבסוף בגלל שהורדנו את הרצועות קצת יותר מאוחר מהמצופה
    קניתי בסביבות ה-3 חודשים משילב
    של אינפנטיני או איך שלא אומרים את זה, לא בד. רגיל.
    הייתי שמחה לקנות את הבייביורן
    אבל הוא נורא יקר.

ג'ן ג'ן בזמנו הציעה לתת לי את הבד לחודשים הראשונים
    אני אישית בטוח הייתי משתמשת!
    בסוף כי לא יצא, הלכנו על הרגיל לטווח הרחוק יותר
    ועד היום שלא בא לי להוציא את המוצי - אני משתמשת בו והוא מעולה ונורא שימושי!

• לי יש מנשא, לא זוכרת את השם
    קניתי אחרי הלידה והשתמשתי בו אולי פעמיים
    הוא לא נוח לי
    בכל מצב אני ממליצה לקנות רק אחרי הלידה ולנסות בחנות עם התינוק בפנים.

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• אתר מומלץ
    http://www.minsa.co.il/

לי יש את המנשא מבד וקניתי אותו אחרי לידה מדדתי בחנות יחד עם התינוק בפנים כדי לראות שהוא אוהב וקניתי ,היה שימושי מאוד . הנקתי בו ,בערב עם הגזים שיחררתי את הידיים ,מומלץ מאוד ! אחרי זה השתמשתי במנשא רגיל בערך מגיל 4-5 חודשים
  • לא קניתי מנשא

אני חושבת שכדאי לחכות אחרי הלידה, תראי אם הוא צריך מלא ידיים , אם לא נוח לך להיות עם עגלה בחוץ כל הזמן...כאלה דברים... ואז תחליטי.
  • תודה רבה בנות... מדברים על טמטמת הריון... שכחתי ששאלתי בכלל על המנשא
  • לילד אחד - לא השתמשתי

שבאה מס' 2 - כבר לא היתה ברירה

[email protected]
    פייס: ortal_hori

• לי יש למכירה של חברת SNUGKI, חדש. הבאתי ממיאמי.... מוכרת ב 50 ש"ח.
    מלידה עד 15 קילו, ניתן לשים את התינוק עם הפנים להורים או הפוך...ניתן לכבס במכונה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה