סקר סנדביץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא למאכל - ילד סנדביץ
    אני עם רגשות אשם שאמילי היא ילדת סנדביץ. כמה וכמה חברות שהן בנות סנדביץ אמרו שהן תמיד הרגישו פחות חשובות מהאחים שלהם.
    אז ילדות סנדביץ.... מה איתכן??
4 תגובות
עמוד 1
  • אני השניה בין 4 ילדים, ו-3 בנים, זה נקרא סנדביץ'?
  • אני אמנם הבכורה...
    אבל אחיות שלי, מספרים 2 ו-3 (מתוך 4) מספרות שזה בהחלט לא קל.
    לא יודעת אם זה במקרה או שלא,
    הן בנות יותר מופנמות מהאחרות (אבל לא בהכרח פחות שובבות

• אני ילדת סנווידיץ...תמיד הרגשתי מקופחת ואפילו בתיכון עשיתי על זה מחקר. אבל עם השנים זה הסתדר וכבר לא מרגישה ככה אלא להיפך. אולי זה קשור לזה שהייתי חתונה ראשונה ועכשיו הריון ראשון....בתכלס הכל שטויות...תנסי לפנק בדיוק כמו בפעם הראשונה

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • אני ילדת סנווידיץ...תמיד הרגשתי מקופחת ואפילו בתיכון עשיתי על זה מחקר. אבל עם השנים זה הסתדר וכבר לא מרגישה ככה אלא להיפך. אולי זה קשור לזה שהייתי חתונה ראשונה ועכשיו הריון ראשון....בתכלס הכל שטויות...תנסי לפנק בדיוק כמו בפעם הראשונה

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה