היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הקטנה עוד מעט בת 3 חודשים יונקת.
    אני צריכה לשלב לה פעם היום תמל חלבי.
    נתתי מטרנה אקסטרא קייר יומיים אכלה 30מ״ל
    ועבר בסדר.
    ביומיים האחרים אכלה 60 מ״ל והקיאה מלא,
    3 שעות אחרי האכלה ומתוך שינה
    אני כרגע יומיים לא אתן ואני צריכה להחליף תמ״ל.
    ארמו לי שהסנמנלאק פחות כבד מהנוטרילון ,
    מישהי שמעה על זה?או נותנת נוטרילון ?
    ואיזה בקבוק מומלץ ?
    תודה
11 תגובות
עמוד 1
  • הי מאמוש
    נכון שאותך פגשתי אז בקריון ואני ריחפתי???? לקח לי שנייה עד שהאסימון נפל. (הטמטמת חוגגת)

הסימילאק יותר כבד מהנוטרילון
    אני נתתי לאמילי כמה פעמים נוטרילון והיא ממש אהבה אותו.
    תנסי להשיג דוגמיות חבל לקנות קופסא שלמה ואז לזרוק.
    מבחינת הבקבוקים - אני משתמשת במאמ וטומי טיפי. בהתחלה מיילי לא לקחה את המאמ אבל את הטומי כן ועכשיו לוקחת כל בקבוק.
  • כן:) שמתי לב שלא היית בטוחה..
    גם אני די ריחפתי הייתי בקריון מתשע בבוקר.
    את נותנת נוטרילון על בסיס יומיומי או פעם ב?
  • היי. זו לא הפעם הראשונה שאני שומעת על ילד שמקיא עם המטרנה אקסטרא קר למה לא ניסית מטרנה רגילה? בכל אופן אם זה ממש הקאות ולא פליטות אז הייתי מתייעצת עם הרופא (ככה היה לאמצעית שלי בסוף התברר שהיא אלרגית לחלב..) מסימילאק אני לא ממש התלהבתי נראה לי קצת כבד (אבל זאת רק דעתי כמובן כל אחת מה שמתאים לה) כרגע נונת לה נוטרילון קומפורט (בגלל הגזים) ממש מעולה ומתכוונת בעוד כחודשלחזלמטרנה רגילה שגם היא מעולה. אני משתמשת בבקבוקים של מאם בעיקר בגלל הפיטמה פחות בגלל הבקבוק עצמו כי יש לו את ההברגה המעצבנת הזאת.. שיהיה לך בהצלחה
  • השתמשתי באקסטרא קייר כי היו לי דוגמיות.
    התקשרתי לשירות של מטרנה אמרו לי שאין הרבה הבדל,
    בין האקסטרא לחלבי.
    הגדולה שלי אלרגית לחלב בגלל זה אני חושדת שההקא
    ה זה אלרגיה
  • למיילי עוד לא נתתי תמל.
    אמילי קיבלה אבל בגיל יותר מבוגר (כמעט שנה).
    חברה שלי נותנת לבת שלה רק נוטרילון.
    ועוד כמה בנות שאני מכירה יותר התחברו לנוטרילון.
    באמת תני לה לנוח כמה ימים ואח"כ תנסי כמה ימים משהו אחר. אולי היה לה כבד מדיי.
    כי חלב אם מתעכל ממש מהר.

נ.ב - משנה את שמי באופן רשמי לרחפת
  • תראי לילדה שלי היה גם פריחה וכאבי בטן מאוד חזקים במיוחד בזמן האכלה וגם שילשולים אם אצלך היא רגועה ולא פורחת וזה רק הקאות אז אולי זה איזה וירוס יש הרבה עכשיו בדיוק לפני כמה ימים הקטנה שלי(4חודש) יצאה מזה או אולי פשוט לא בא לה בטוב הסוג בכל אופן אני לא רופאה אולי באמת כדאי לקפוץ לביקור או אפילו להתייעץ עם הרופא בפורום מצטערת על החפירה
  • תראי לילדה שלי היה גם פריחה וכאבי בטן מאוד חזקים במיוחד בזמן האכלה וגם שילשולים אם אצלך היא רגועה ולא פורחת וזה רק הקאות אז אולי זה איזה וירוס יש הרבה עכשיו בדיוק לפני כמה ימים הקטנה שלי(4חודש) יצאה מזה או אולי פשוט לא בא לה בטוב הסוג בכל אופן אני לא רופאה אולי באמת כדאי לקפוץ לביקור או אפילו להתייעץ עם הרופא בפורום מצטערת על החפירה
  • ליבי אחלה של חדש חח
  • אם את יודעת שהם אלרגים לחלב הייתי ממליצה לך לקחת אותה קודם לרופא של אלרגיה.
    אני נותנת סימילאק קונפורט על בסיס חלב הוא מעולה (אני נותנת לה פעם ביום)

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"

• מעולם לא נתתי תחליף חלב שניהם רק ינקו ,
    אולי זה אלרגיה לחלב !?

• אני כמעט כל הזמן מניקה, אבל שילבתי לה בהתחלה פעם ביום מטרנה רגילה. גם הגדולות אהבו מטרנה
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה