חודש חדש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז התחלנו חודש חדש.. הפעם עם גונל...הזרעה שביעית לדעתי..(כבר הפסקתי לספור..)
    מקווה לטוב, ומחכה להתמלא באנרגיות החיוביות שיש אחרי כל טיפול
    לכל מי שהתחילה עכשיו- בהצלחה. לכל אלו שממתינות... תכתבו. זה מעסיק (:
    בהצלחה לכולנו ואמן גל הריונות כאן

8 תגובות
עמוד 1
  • אאאאמממממממממןןןןןןןןןןן
    בהצלחה!

איה
  • שיהיה לך בהצלחה....
    לי יש עוד שבוע בדיוק לחכות ולראות עם הרביעית הצליחה....
    בשורות טובות לכוווווולן
  • השבוע האחרון לא קל...
    החודש כלום לא זז לי. בתחילת שבוע הבא טיפול, היום עדיין מזריקה, וממש לא קל לי. קצת עייפתי אני חייבת להגיד. במשך שנה וחצי לא הרגשתי ככה. היו לי כוחות והצלחתי לשים הכל בצד. הפעם קשה לי. לא יודעת מה מיוחד הפעם. באמת שלא.
    מצד שני יש לי תחושה טובה לגבי החודש אז החזיקו אצבעות..
    ואגב תודה בזכות זה שכתבתן שההזרקה לא נוראה זה הפחית קצת מהחשש. היום אבל אני צריכה להזריק לבד.. אני אסתדר. פשוט לעבור עכשיו עוד חודש קשה לי..
    הרגשתן פעם ככה? כי עד עכשיו הצלחתי להתאפס דיי מהר בכל פעם...
    בכל אופן בהצלחה לכולנו א מ ן
  • בהצלחה מכל ה
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • גם אצלי החודש הזה מתיש במיוחד......נגמרו הכוחות :), מנסה לגייס עוד קצת....תחילת שבוע הבא עושה הזרעה שלישית
    שונאת את השבועיים הקרובים, שונאת את המתח והלחץ הזהההההה, זו התקופה הכי קשה!!!

איה
  • איה גם אני עושה תחילת שבוע הבא! שיהיה לנו המון בהצלחה.
    אחרי שראיתי שלושה זקיקים (הרופא חושב ששניים יביצו) אז השתפר לי קצת המצב רוח..
    מבחנתי אין משהו אחר- החודש זה החודש! אין בכלל אופציה אחרת
    שבת שלום ורוגע לכולנו..
  • הלווואיייי והחודש זה החודש!!!
    אני עושה בראשון הזרעה, מחר אוביטרל....
    יש לי 3 זקיקים אחד מהם יחסית בשל....מקווה שיבייץ יותר מאחד כדי להגדיל סיכויים

איה
  • המונים של בהצלחה !

בע"ה נעשה ונצליח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה