לא מצליחה להיכנס להריון-עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם,

אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר כמעט שנה ללא הצלחה.
    אני ממש מתוסכלת, הדמעות לא עוזבות אותי. אני יודעת שזה לא טוב. אבל זה בלתי נשלט.
    כל הבדיקות שביצעתי היו תקינות.
    קשה לי שאני לא יכולה לדעת מתי ימי הביוץ שלי ואם הם בימים הנקיים כי אני שומרת מלא בערך 13 ימים. ביצעתי בדיקת ערכה ביתית במחזור הקודם ויצא לי ביוץ בימים הנקיים. אמרו לי שזה בגלל שהמחזור שלי איחר החודש.
    החלום שלי זה תינוק. אני בת 33 ופוחדת מהימים שעוברים.
    מישהו יכול לומר לי מה לעשות?????
    BABY

BABY
9 תגובות
עמוד 1
  • היי

תראי גם בגלל הגיל וגם בגלל שאתם מנסים שנה
    לדעתי צריך להתחיל להיתקדם הלאה...
    תבקשי מהרופא מעקב זקיקים בכדי לראות מתי נופל הביוץ שלך
    זה הכי אמין ולא כמו הערכות ביוץ

ולגבי בעלך - שיעשה בדיקת זרע..
    אולי אצלך כול הבדיקות תקינות אבל צריך לראות מה קורה איתו גם..
  • קודם כל תודה,

הלכתי לרופא מומחה הוא נתן לי לשתות כדורי איקקלומין במחזור הקרוב. זה כדורים שמחזקים את הביוץ.
    בעלי צריך לעשות את הבדיקות אך הוא מתבייש ואני לא יודעת איך להתמודד עם זה אז כל הלחץ הנפשי נמצא אצלי.

BABY
  • מקסימה! קודם כל תנסי להירגע!
    שיהיה המון בהצלחה!!
    מבינה אותך כ"כ.. אנחנו באותו המצב..
    תנסי לדבר עם בעלך ולהסביר לו שזה חשוב לך - גם בעלי לא הסכים בהתחלה ללכת ובסוף השד לא היה כ"כ נורא - הם גם ככה הולכים למקום שכולם עושים רק את הבדיקה הזו אז אין מה להתבייש...
    לגבי הביוץ - האיקקלמין יכול באת לדחות לך אותו וככה תוכלו להילקט מהר, אבל לא להתבאס (כמו שאני הייתי) אם לא תיקלטי בחודש הראשון - אחרי שדיברתי עם רופא וגם בנות פה אמרו לי - החודש הראשון זה חודש הסתגלות לכדורים, הגוף מקבל שוק..
    שיהיה מלא בהצלחה!! תהיי אופטימית יהיה בסדר!

בשורות טובות :)
  • אין מה להיתבייש
    אחרי כול הבדיקות הפולשניות שאנחנו עוברות ....
    הם צריכים לעשות בדיקה מאוד פשוטה ולא פולשנית........

תסבירי לו את זה
    באמת שאין מה להיתבייש

חייב את הבדיקה הזו בישביל להיתקדם הלאה
  • מבינה את הרגשתך
    ובכל זאת ...חיים להתקדם
    קדימה לקבוע תור לרופא פוריות
    ולצאת לדרך .

בהצלחה

בע"ה נעשה ונצליח
  • אם את בת 33 באמת חבל על הזמן, למרות ששנה זה לא הרבה כלל
    אבל לפני האיקוקלימין הוא בדק אותך במעקב זקיקים??

דבר ראשון צריך שתעשי פרופיל הורמונאלי ומעקב זקיקים לראות שהביוץ אחרי הטבילה.

אח"כ לבדוק את הבעל. ממש חייב.
    באמת כבר רוב העולם עושה את הבדיקה הזאת לצערינו זה הפך להיות נפוץ יותר ויותר אצל גברים. תסבירי לו שאתם לא ילדים כבר ואם חלילה יש בעיה זה לא תמיד לוקח צ'יק צ'אק ולא כדאי לבזבז זמן.

מאחלת לך עוד השנה להקלט עם הריון תקין שבסופו תינוק בריא ושלם

• אני כל כך רציתי שהוא יעשה את הבדיקה, שנסעתי לבד עם הכוס לקופ"ח.. כן, זה היה קצת מביך, אבל מה לא עושים.. (דווקא הוא הסכים מבחינת הפאדיחה, אבל לא היה יכול להבריז מהעבודה..) חוצמזה, כמו שאמרו: פרופיל הורמונלי, מעקב ביוץ
    בהצלחה!! זו רק תקופה שעוברת! בע"ה שתעבור מהר!!!
  • קודם כל ברוכה הבאה יקירתי, מקווה שתהייה לך כאן שיהות קצרה ונעימה.

אני בטוחה שכבר ענו לך ואני אולי חוזרת על דברים, לחץ לא מוביל לדבר, בדיקות יכולות לעלות על בעיה במידה והיא ישנה, במקרה שלך נראה לי שהנידה קצת לא מקלה עלייך, ויש לכך פיתרון תרופתי של קיצור מחזור, לשם כך גשי לרופא, הוא יעשה לך מעקב ויראה שאת צודקת והביוץ מגיע בנקיים.

בהצלחה ומקווה לשמוע ממך בשורות הכי מהר ותקין שאפשר!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• גם בעלי התבייש אז מה?! גם אנחנו מתביישות ועוברות לא מעט בדיקות פולשניות לגוף! המטרה מקדשת את האמצעים.
    הוא לא חייב לבצע את הבדיקה במקום, הוא יכול ללכת לקחת כוסית, לעשות את הבדיקה בבית... את מוזמנת לעזור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה