התחלתי לחשוב שאולי כדאי שיהיה תיק מוכן לחדר לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התחלתי לחשוב מה אני צריכה בתיק לחדר לידה ...
    אין לי עדיין כלום ! אבל כלום כלום,לא קניתי ,לא הלכתי ,לא בדקתי , הכל באוויר ...אבל אולי כדאי שיהיה כבר מוכן ,עוד שניה שבוע 36 ונראה לי עם התנאים שלי זה אכן יכול לקרות כל יום ... ואז מה ? עם צירים אלך לחנות לקנות הכל?
    אז מה אני צריכה :
    תחתוני רשת
    חזיות הנקה
    פדים להנקה
    שמן שקדים
    כרטיס מעקב קבוע בתיק
    בקבוק מים עם פייט ספורט
    גרביים
    בגדים להחלפה
    בגדים לקטנצ'יק
    מגבת גדולה
    מגבת לפנים
    כפכפים למקלחת
    גוזיה
    זה מה שהצלחתי להזכר בנתיים
9 תגובות
עמוד 1
  • וכמובן יש עוד דברים למחלקה
    שמפו וכאלה ,אבל זה פחות קריטי ,אשלח מקסימום את הבעל להשלים לי .
    חשבתי לקנות לי 2 חולצות הנקה מH&M או גופיות ,ככה יהיה לי נוח יש לשלוף גם בבית חולים , השמלה האופנתית שלהם לא ממש מתחשק לי ללבוש מרגישה חולה כשאני מסתכלת עליה , אקח לי מכנסיים עם גומי של הריון ו2-3 חולצות אולי אשן עם כותונות שלהם כי אם אתלכלך אז עדיף עם הבגד שלהם :)
    פתאום אני מתחילה לקלוט שזה ממש קרוב !!!
  • אני גם לא הכנתי תיק עדיין... קניתי כמה דברים אבל לא ארזתי כלום
  • מה פתאום!!!
    את יכולה להביא איתך דברים וכמובן לכבד את המיילדת ולא אישית לה להביא
    חיוך הרבה יותר שווה מבונבוניירה ,דיבור מכבד הרבה יותר שווה מכל דבר
    בקשות ישירות ולא לצפות שהיא תדע לבד מה את רוצה הרבה יותר יעזור
    אם ממש מתחשק לך להיבא משהו אז אפשר להביא קופסא של שוקולדים ולהניח ליד המחשב שהיא תוכל לקחת כשתרצה .
  • וגם לאחר הלידה לא לשכוח להודות לה על זה שהיא הייתה לצידך ,הכי מחמם את הלב זה התודה שהן מקבלות .
  • זה ברור- לפחות לי, להודות למיילדת ולהיות נחמדה אליה ובטח לא לתת לאף אחד להיות אגרסיבי כלפיה כי זה לא יעזור לי...
  • בדיוק חשבתי עליך אתמול
    פייס: ortal_hori

• גם לי זה לא נראה הכי מתאים , למרות שלפעמים למיילדת אין זמן אפילו לאכול משהו קטן
  • ועכשיו אני קולטת שהסרגל כבר קפץ ל9!!!
    אמלההההההההההה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה