למה זה קורה לי לאחרונה????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ליאירוש יש כבר חום שבוע שהולך וחוזר.....
    צינון,שיעולים ואצבע פצועה ונפוחה שנסגרה עליה דלת........בקיצור מסכן.....!
9 תגובות
עמוד 1
  • זה צץ כי את אמא - זה רק הגיוני ונורמלי שתדאגי לאוצר שלך
    שירגיש טוב ושיעבור במהרה
  • גם אני ככה
    מכל פריחה מעלה חשדות שזה מראה על משהו אחר
    ובקיצר..... שיהיו לנו בריאים
  • אני דדוק בחיים לא הייתי בקטע הזה.........................זה התחיל לאחרונה בגלל שאני קוראת הרבה באינטרנט.....
  • הייתי חייבת להגיב הילדה שלי הייתה בדיוק אותו הדבר לפני כמה שבועות עלה לה חום לארבעים ככה כל היום והלילה ואז יום למחרת הכל היה בסדר כמובן שהיא הייתה מנוזלת ומשתעלת הלכנו לרופא אמר שהכל בסדר בדק אותה והקשיב לריאות אחרי בערך יומיים שוב עלה לה החום ל39 ושוב נעלם יום למחרת ושוב הלכנו לרופא (גם לי הייתה הרגשה רעה למרות שהייתה נראת כרגיל) עוד הפעם בדק אותה הקשיב לריאות ושוב אמר שהכל בסדר ביקשתי ממנו בדיקות דם וצילום ריאות. יום למחרת הלכנו לעשות צילום ומסתבר שהילדה עם דלקת ראות!!! כבר שבוע!!! ובנוסף ניתפס לה איזה שריר שם כנראה בגלל השיעול. בקיצור מציעה לך לבקש צילום ריאות גם אם הרופא אומר שהכל בסדר. תרגישו טוב.
  • ודרך אגב גם לי יש מחשבות מפחידות תמיד כשהן חולות וגם כשסתם כואב להן משהו אני ישר נכנסת לסרטים ומדמיינת דברים נוראיים.
  • הייתי חייבת להגיב הילדה שלי הייתה בדיוק אותו הדבר לפני כמה שבועות עלה לה חום לארבעים ככה כל היום והלילה ואז יום למחרת הכל היה בסדר כמובן שהיא הייתה מנוזלת ומשתעלת הלכנו לרופא אמר שהכל בסדר בדק אותה והקשיב לריאות אחרי בערך יומיים שוב עלה לה החום ל39 ושוב נעלם יום למחרת ושוב הלכנו לרופא (גם לי הייתה הרגשה רעה למרות שהייתה נראת כרגיל) עוד הפעם בדק אותה הקשיב לריאות ושוב אמר שהכל בסדר ביקשתי ממנו בדיקות דם וצילום ריאות. יום למחרת הלכנו לעשות צילום ומסתבר שהילדה עם דלקת ראות!!! כבר שבוע!!! ובנוסף ניתפס לה איזה שריר שם כנראה בגלל השיעול. בקיצור מציעה לך לבקש צילום ריאות גם אם הרופא אומר שהכל בסדר. תרגישו טוב.
  • גם לי זה קרה פעם עם אורי-הגדול שלי.
    אני באמת ידרוש את זה מהרופא כי זה כבר לא נורמלי......
    מסכנון!!!!!!!!!!!!
  • רציתי לענות כמו פאולה

• בגלל גוגל!!!!
    אני השתגעתי בהריון בגללו!
    ומהרגע שהילד נולד אני לא פותחת גוגל ומנסה לאבחן
    חולה? הולכת לרופא הוא כבר מרגיע אותי
    פשוט לא לחפש בגוגל
    גמילה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה