אז עשינו היום ברה- ABR - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • והכל הכל הכל תקין תקין תקין!!!!!!!!!!!! ב"ה!!

עוד אבן ירדה

19 תגובות
עמוד 1
  • יופייייייי ברוך ה' לא היה לי ספק
    שכך ירדו כל האבנים

• תודה

• הילד הזה נשמה טהורה, אין לי צל של ספק שהכל יעבור חלק
    חכי תראי כמה נחת.

ותודה מותק

• ידעתי שמנדוש עוד יפתיע!! נשמה טובה הילד הזה - הוא יביא לך הרבה הרבה מאוד נחת!!!!

איך אני שמחה לשמוע את זה, כאילו זה הילד שלי!!
  • איזה יופי ב״ה!
    שיהיו רק בשורות טובות

• תודה!

צוצית נשמה

• אז זהו, שבגלל הצורה החיצונית שלו - שבה הוא לא נראה עם תסמונת לחלוטין!!! ולי הוא נראה ממש ממש ילד רגיל! ושוב, אני אומרת את זה בתור אחת שהייתה בנוכחות ילדים עם תסמונת דאון 4 שנים יום יום.

בגלל זה עלה בי הספק
  • הרבה אומרים לנו את זה. כנראה לכן גם לא ראיתי עליו בלידה- וגם לא המיילדת.
    ורק יום אח"כ עלו על זה ואמרו לנו.

מקווה שנמשיך ככה בכיף בלי להרגיש אליו כאל חריג

• אין לי ספק שהוא ישתלב ויחיה חיים מלאים כמו כולם, ויביא לכם הרבה אושר ונחת המלאך הקטן הזה!
  • ב"ה
    איזה יופי לשמוע
    שתדעו רק נחת ושמחה תמידית !!!!!!
  • נשמה טהורה הילד הזה שיהיה לכם בריא ויביא לכם המון נחת דרך אגב המון חברות שלי אומרות שילד שלישי זה משהו מיוחד
  • האמת היא שאני עצמי עוד לא ילדתי, ואני מרגישה מחוברת לעובר הזה הרבה יותר ממה שהרגשתי מחוברת להריונות עם ילדיי...

שמעתי גם שהרבה אומרים שילד שלישי זו ברכה שלא מהעולם הזה
  • וואי נראה לי הנסיך שלך הולך לספק לכם הרבה נחת וגאווה
    תקשיבי אני עוד לא שמעתי על תינוק עם דאון שיונק ככה (יש להם בהתחלה מלא קשיים בבליעה וכו) ועובר את הבדיקה הזו כמו תותח!!!!

• אני אומנם חדשה אבל עוקבת אחריכן תקופה די ארוכה
    ממש שמחתי לקרוא שעברתם את הבדיקה בהצלחה!!
    שתרוו ממנו רק נחת
  • לי לא היה ספק שהוא יעבור את הבדיקה הזו.
    כי מלחתחילה אמרת שבבדיקה הזו של הביח עשו לו בחדר תוך כדי שדיברו שם(!!!!) שלא ככה עושים אותה.

• ואו איזה יופי! שמחה כ"כ!
    הגבר שלך לא פראייר

• ווואוווי איזה יופי-ב"ה!!!!!!!!!!!!!!
    הוא נראה כזה נשמה טהורה בליעה"ר-!!!!!!
    בתמונות בכלל הוא היה נראה כזה יפיוף מתוק.ובכלל לא להאמין שהוא בן חודש הוא נראה שמנמני כזה כמו בן חודשיים לפחות.
    אני גם אוהבת מאוד!!!!!!!!!! אץת כול ילדי
  • 55555 איזה אושר כמה כייף לשמוע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה