אני בדילמה ......... בנות בבקשה תעזרו לי.......... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי מאוד לוחץ עלי לצאת לסרט ביום חמישי הזה. אני אמרתי סבבה אבל בתנאי שנשכיב את הילד ב21:00 ורק אז נלך ושהורים שלי ישמרו עליו כשהוא יושן כי אם הוא יתעורר אז אמא שלי תרגיעה אותו ותשכיו בחזרה כי היא מכירה את הילד והוא מכיר אותה טוב מפני שהיא זאות ששומרת עליו יום יום. בעלי לוחץ שהורים שלו ישמרו על הנתנאל ואני פוחדת שאם הוא יתעורר פיטום הוא יבהל כי הוא לא מכיר את חמותי טוב כי היא בחיים לא שמרה עליו והיא אשה מאוד לחוצה מכל דבר עושה עניין ונלחצת ובחיים היא לא רצתה לשמור על ילד שלי רק במקרה הזה היא מסכימה כי הוא יושן... אני מסבירה כל זה לבעלי והוא לוקח קשה שאני לא סומכת על אמא שלו.......... הבעיה גם כשהיה מצב דומה וילד שלי יתעורר בלילה הוא חווה קצת טראומה וכמה חודשים היה מתעורר מאוד מוקדם בבוקר בבכי....
    מה לעשות? להסכים עם מעלי או לעמוד על שלי?
    ]
10 תגובות
עמוד 1
  • תזרמי עם בעלך למה לאכול סרטים מראש אולי הוא בכלל לא יקום ? חוצמזה היא לא זרה לגמרי אז אין מה לפחד לדעתי

• האמת אני גם לא סובלת את האישה הזאות.......... אבל אולי את צודקת.........
    ]
  • להתפשר ולתת לחמות לשמור עליו
    זה גם הנכד שלה
    היא הרי לא תעשה לו שום דבר רע
    לדעתי אין טעם להיאבק על זה.... תשמרי את האנרגיות לדברים הגדולים באמת
    חחחחחח
  • מה פתאום עכשיו כן חשוב שההורים שלו ישמרו עליו?!?! עד עכשיו זה היה בסדר שרק אמא שלך תעזור? זה מקומם אותי. עוד לא ילדתי אבל מהחיים עד כה עם בעלי- זה תמיד היו ההורים שלי שעזרו, היום זו רק אמא שלי שעוזרת (אפילו עכשיו עם התשלום קניה לתינוק) ובסוף אמא שלו תמיד באה בדרישות...

כמה יוצא לנתנאל לראות את הסבים האלו ולבלות איתם? גם כשאתם שם... כי גם אם הם הסבים שלו אבל בקושי רואים אותו- כמו זרים... לא הייתי מסכימה לעשות לו טראומה בגיל הזה

לעומת זאת, אם הוא כן רגיל אליהם, אז לא הייתי נלחמת על זה... והולכת להנות מהסרט בראש שקט

• בסוף הסכמתי עם בעלי והזמנתי סרט...... אבל איך לא בא לי בטוב כל הסיפור הזה.... לא בא לי לראות את חמותי ועשרות פעמים לומר לה טודה על כך שהיא עושה לי "טובה".... כי כך נהוג להודות לאמא מאה אלף פעם על משהוא כי היא מתה על זה........... וכל פעם לשמוע כמה שהיא עושה בשבלינו............ אין לי כוח

]
  • אני? וואה וואה...
  • Soshi כך אני אעשה. אגיד לה תודה ואם היא ת...ין לי תמוח "כמה היא עושה בשבלינו" אני אגיד בדיוק מה שאמרת

]
  • אני לא הייתי נותנת לחמותי לשמור על הילד שלי
    לא בומכת עליה!!!! ובעלי יכול להעלב עד מחר
    לא מפקידה את הדבר הכי יקר לי בעולם בידיים שלה

• כבר הסכמתי(((( אני בסרטים מאתמול((( אין לי מצב רוח ולא בא לי על סרט הזה בכלל ולא בא לי לצאת בכלל((( לא רוצה להשיר את התינוק שלי עם אישה הזאות((( אבל כולם אומרים לי שזאות סבתא שלו ..... אני בתקווה שהכל יהיה בסדר ונתנאל לא יתעורר בלילה ולא יסים לב שלא הינו בבית כמה שעות....
    ]
  • אויש נו

קולא שעתיים-שלוש

יהיה בסדר

צאי ותהני

אח"כ מי יודע מתי תצאי....
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה