דחוףף פליטת מיםם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני חושבת שהיום בטעות שמתי בבקבוק של 180 במקום 3 כפיות 2 ואיך שניזכרתי החלפתי מיד בקבוק נראה לי הוא אכל איזה 80-60 ככה ועכשיו מאור פלט מים והוא גם נראה מוזר משהו מציד לו לפני זה הוא פלט גם קצת מהמטרנה בדקתי חום 36.9 מה לעשות זה מסוכןן???אוףף בא לי לבכותתת

7 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל אין לו חום
    36.9- זה מעלה רגילה
    הילדים שלי לפעמים על בסיס קבוע סביב מעלה כזו

לענין המטרנה
    תתקשרי ליעוץ תזונתי שלהם ותשאלי

• זה יכול להיות ממש מסוכן?

• לא נראה לי שאמור לביות מזה סכנת חיים
    אבל בכל מקרה תתקשרי ליעוץ התזונתי שלהם
    יש לך מספר?

• בס"ד

אם הבנתי אותך נכון שמת בבקבוק של 180 במקום כמות של 3 כפיות מטרנה שמת רק 2? ואת שואלת אם זה מסוכן ? אם זו השאלה אז לעניות דעתי ממש לא לא קורה שום דבר זה סך הכל מטרנה אבל אם את בלחץ תתקשרי למוקד האחיות וההקאה אולי בגלל שזה היה פחות סמיך הוא שיחק אח"כ או צחק הרבה או היה על הבטן ואז הקיא את זה ? או אולי הוא מצונן?

• למה שזה יהיה מסוכן?? תרגעי!
    הכל בסדר לא יקרה לו כלום וזה לא מסוכן

יש עכשיו וירוס של הקאות (טוב שמדדת חום ישר!) תשמרי על הפשוש הקטן

• זו הייתה פליטה או הקאה?
    גם הבת שלי לפעמים פולטת מים (והיא לא שותה מים רק מטרנה)
    שאלתי בטיפת חלב ואמרו שזה שום דבר אין מה להילחץ
  • אני לא מבדילה בין פליטה להקאה זה פעם ראשונה שהוא עשה דבר כזה האמת היא שהוא צחק ושיחק והכל היה בסדר למרות שהוא נראה מוזר עכשיו הוא ישן ובוכה מתוך שינה משהו מפריע לו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה